fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Rembrandtsingel 12

€ 395.000,-

Akersloot

Kosten koper

Tot in de puntjes verzorgde gezinswoning: instapklaar!

Deze fijne eengezinswoning ligt in een rustige omgeving in een groene en kindvriendelijke wijk met aan de voorzijde water en zonder doorgaand verkeer. De woning zelf biedt meer dan genoeg ruimte, daarbij is deze ook nog eens voorzien van zes zonnepanelen en Tonzon vloer isolatie. Dit is goed voor het milieu én voor je portemonnee. Tevens is het houtwerk aan de buitenzijde recent geschilderd.

Kom binnen in de frisse woonkamer met strakke wanden en een nette pvc-vloer met vloerverwarming. De strakke keuken aan de voorzijde van de woning is voorzien van inbouwapparatuur en biedt uitzicht op de eendjes en zwanen die regelmatig voorbij zwemmen. De woonkamer is verrassend groot dankzij een ruime uitbouw aan de achterzijde van de woning. Via de tochthal aan de achterzijde kom je in de op het oosten gelegen verzorgde tuin. Ook vinden we hier een ruime stenen berging voorzien van elektra. De tuin sluit aan op een speeltuintje, ideaal voor de kinderen.

Vanuit de hal is via de trap de eerste verdieping te bereiken. Hier tref je drie nette slaapkamers evenals een moderne badkamer. Deze is recent vervangen en voorzien van een inloopdouche, ligbad, wastafel en tweede toilet. Via de vaste trap komen we op de ruime zolder. Hier treffen we een vierde slaapkamer, ook is de zolder prima geschikt als fijne werkplek. Op de voorzolder is de opstelplaats voor de wasmachine en de CV-ketel (Remeha 2017). Over deze gehele etage is ruimschoots bergruimte achter de knieschotten aanwezig.

Akersloot als woonplaats in de Randstad is een goed bewaard geheim. Dit dorp, pal aan het Alkmaardermeer, is gemoedelijk, groen en relaxed. De woning is gelegen nabij de snelweg A9 en vanuit hier ben je binnen een half uur in Alkmaar, Haarlem of Amsterdam. Ook ben je op korte fietsafstand van het strand en duinen. Juiste deze combinatie van ligging en de ruimte die deze fijne gezinswoning biedt, maken dit een zeer aantrekkelijk object.

Bijzonderheden:
- Rustige ligging met uitzicht op waterstrook.
- Voorzien van 6 zonnepanelen.
- Begane grond voorzien van vloerverwarming.
- Begane grond en eerste verdieping voorzien van glad stucwerk op de wanden.
- Schilderwerk buitenzijde recent uitgevoerd.
- Moderne en complete badkamer uit 2020.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Uitgeest

Middelweg 71

1911 EB Uitgeest

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Rembrandtsingel 12 in Akersloot.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 395.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1978

Woonoppervlakte:

125 m2

Perceeloppervlakte:

124 m2

Inhoud:

426 m3