fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Nieuwbouw in Noord-Holland

Thuis in Noord-Holland

Met Teer als Nieuwbouwspecialist

 

Teer Makelaars ís Noord-Holland; met al meer dan een eeuw ervaring in de lokale huizenmarkt is elk plekje ons bekend. Dit houden we graag zo, daarom heeft projectontwikkeling onze speciale aandacht. Als erkend NVM Nieuwbouwspecialist hebben we inmiddels een mooie portefeuille aan nieuwbouwprojecten opgebouwd. Ons brede netwerk en grote bereik dragen eraan bij dat wij hier maandelijks nieuwe projecten aan toevoegen.

 

Nieuwbouwspecialist voor projectontwikkelaars

Nieuwbouw is een aparte tak van sport binnen de makelaardij; het vraagt specialistische bouwkennis en vereist andere verkoopdisciplines dan bij bestaande bouw. Speciaal voor projectontwikkelaars heeft Teer Makelaars daarom een team van nieuwbouwspecialisten samengesteld. Zij begrijpen welke kansen er liggen, welke vraagstukken er leven en welke uitdagingen er staan te wachten.

 

Van kleinschalige opdrachten tot grote transformaties

Teer Makelaars begeleidt en adviseert bij de ontwikkeling en afzet van nieuwbouwprojecten. We zijn betrokken bij een groot palet aan woningbouwprojecten; van kleinschalige ontwerpen tot grote nieuwbouwopdrachten en transformaties. Van huizen tot bedrijven, van koop tot huur. We denken mee met jou als opdrachtgever en vinden de juiste locatie voor jouw ontwikkeling of transformatie.

 

Nieuwbouwmakelaar van Advies tot Zekerheid

Als ontwikkelaar wil je gegarandeerd zijn van een adequate verkoop. In samenwerking met Teer behaal je dat gewenste resultaat. Als opdrachtgever bepaal jij welke aspecten wij voor onze rekening nemen. Indien gewenst verzorgen onze nieuwbouwmakelaars de (prijs)advisering, het marktonderzoek en -advies, de marketing én de contractuele vastlegging.
Voor de verkoop en verhuur combineren we traditionele en moderne middelen om de doelgroep te bereiken. Met behulp van onze financieel adviseurs én ons zorgvuldig opgebouwde database, vinden wij altijd de juiste kandidaat of partij voor jouw nieuwbouwproject.

 

Noord-Holland

Als nieuwbouwmakelaar zijn wij actief in heel Noord-Holland. Met onze zes NVM-vestigingen langs het noordelijke deel van de A9 zijn wij strategisch gevestigd. Wij liggen centraal en jij staat centraal. Ben jij of zijn jullie voornemens een nieuwbouwplan te ontwikkelen of een bedrijfspand te transformeren? Maak nu een afspraak met ons ‘Nieuwbouwteam’.

 

Kies ook voor een optimale en succesvolle planontwikkeling van jouw nieuwbouwproject.

 

Dat wil ik

 

Thuis bij Teer Nieuwbouwspecialist:

  • Erkend en ervaren NVM-Nieuwbouwspecialist;
  • Met een speciaal team voor nieuwbouw;
  • Voor heel Noord-Holland en omstreken;
  • Van bouwtekening tot sleuteloverdracht;
  • Schakel tussen projectontwikkelaar en particulier.

Neem contact met ons op


    Vraag of klacht