WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Teer makelaars

Eerlijk en onafhankelijk

Thuis in Hypotheken

Hypotheekadvies onder hetzelfde dak

Van de één naar de ander en weer terug; bij de koop van een huis of bedrijfspand ben je vaak tegelijkertijd met verschillende partijen in gesprek. De hypotheekadviseur is er daar één van.

 

De financiering

De hypotheekaanvraag is – na de acceptatie van het bod – de volgende stap in het aankoopproces. Je wil dat dit vlot verloopt zonder onnodige vertraging. Daarom heeft Teer voor alle disciplines van vastgoed – waaronder ‘hypotheken – haar eigen deskundigen in huis. Dat maakt het gemakkelijker voor jou.

Direct na de acceptatie van jouw bod, gaan onze financieel- en hypotheekadviseurs aan de slag om jou een onafhankelijk hypotheekadvies te geven. De korte lijntjes tussen hen en de betrokken makelaars, zorgen dat alle experts voortdurend op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en wensen binnen het aan- en verkoopproces.

 

Passende hypotheekoplossing

De doorlooptijd is voor jou een spannende periode; het rondkrijgen van de financiering is het laatste akkoord dat je nodig hebt. Hoewel we deze gezonde spanning begrijpen, stellen we je graag gerust. De ervaring leert dat voor iedere koper een passende hypotheekoplossing bestaat. Voor elke unieke situatie is een geschikte geldverstrekker – bank of verzekeraar – te vinden. Met de scherpste rente en beste voorwaarden. Wij helpen je aan de hypotheekverstrekker die het beste bij jou past.

Wil jij een onafhankelijk hypotheek advies? Of heb jij een andere financiële vraag? Neem contact met ons op of vul het contactformulier in. We bellen je binnen één werkdag terug.

 

Dat wil ik

 

Thuis bij Teer Hypotheekadvies:

 • Korte lijntjes tussen makelaars en adviseurs;
 • Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen;
 • Persoonlijk, begrijpelijk en transparant;
 • Groot aanbod van hypotheekverstrekkers;
 • Voor iedereen een passende hypotheekoplossing.

 

Dienstenwijzer | Dienstverleningsdocument  |   Beloningsbeleid

 

Lees onze reviews

Neem contact met ons op


  Vraag of klacht

  Teer Hypotheken

  Bert Llama

  Hypotheekadviseur

  bertllama@teer.nl +31642068343

  Mirjan Klaver

  Hypotheekadviseur

  mirjanklaver@teer.nl +31642068321

  Azize Oomen

  Junior Hypotheekadviseur

  azizeoomen@teer.nl 0251-730041

  Teer is nu ook thuis in Hypotheken.

  Teer geeft onafhankelijk hypotheekadvies. We hebben contact met tientallen hypotheekverstrekkers, waaronder de meeste banken en verzekeraars in Nederland.