WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Bedrijfsmakelaar in Noord-Holland

Thuis in bedrijven

Bedrijfsruimte (ver)huren of (ver)kopen doe je met Teer;

Wil jij bedrijfsruimte huren of een kantoorpand kopen in Noord-Holland? Past jouw huidige onderkomen niet meer bij jouw bedrijf? Ben je als startende ondernemer opzoek naar een plek om je ambitie waar te maken? Of ben je die organisatie die huisvesting realiseert voor anderen?

 

Bedrijfsmatig vastgoed

Teer Bedrijfsmakelaars richt zich exclusief op regionaal bedrijfsonroerendgoed: vastgoed met zakelijke doeleinden. Voor onze opdrachtgevers huren, verhuren, kopen en verkopen we bedrijfsruimtes van verschillend formaat. We adviseren hen met betrekking tot vastgoed gerelateerde vraagstukken als nieuwbouw, acquisitie, duurzaamheid of transformatie en taxeren bedrijfsmatig- en beleggingsvastgoed. Wie onze klanten zijn? We hebben een brede portefeuille aan ondernemers, woningcorporaties, particuliere en institutionele beleggers.

 

Van zoekopdracht tot oplevering

Bedrijfsmakelaardij is maatwerk; iedere casus is anders en vraagt om een gedegen plan van aanpak. Dat start bij het nauwkeurig inventariseren van jouw wensen als opdrachtgever. Eenmaal de geschikte locatie gevonden, nemen onze bedrijfsmakelaars de onderhandeling voor hun rekening. We controleren de huur -of koopovereenkomst op juistheid, zijn aanwezig bij de oplevering en gaan pas weg nadat de transactie is voltooid. En…jij als opdrachtgever tevreden bent.

 

Totaal ontzorgt

Bij Teer Bedrijfsmakelaars weten wij als geen ander hoe wij jou zoveel mogelijk kunnen ontzorgen. Dit doen wij mede door samen te werken met betrouwbare partners.
Op deze manier kunnen wij jouw project van A tot Z begeleiden!

Wij werken o.a. samen met:

 

Meer dan een ruimte…

Bedrijfsmatig vastgoed is meer dan een bedrijfshal, kantoorpand of appartementencomplex. Het is de plek die eraan bijdraagt dat jij je doelen behaalt en dromen waarmaakt. Daar zijn wij graag onderdeel van; we behalen voor jou het beste resultaat.

Denk jij erover een bedrijfsruimte te (ver)huren of te (ver)kopen in Noord-Holland? Bekijk ons aanbod of neem contact op met onze bedrijfsmakelaars en start met de realisatie van jouw plannen.

 

Dat wil ik

 

 

Thuis bij Teer Bedrijfsmakelaars:

  • Bekende en ervaren speler binnen de bedrijfsmakelaardij;
  • Huren, verhuren, kopen en verkopen;
  • Van zoekopdracht tot oplevering;
  • Erkend taxateur voor bedrijfsvastgoed;
  • Expert op het gebied van beleggen.

Neem contact met ons op


    Vraag of klacht