fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Bedrijfsmakelaar in Noord-Holland

Thuis in bedrijven

Dé bedrijfsmakelaar voor bedrijfsmatig vastgoed in Kennemerland, IJmond, Alkmaar & omstreken

 

Wil jij een bedrijfsruimte huren of een kantoorpand kopen in Noord-Holland? Daar waar anderen stoppen, gaan wij net even verder. Met een ervaren, enthousiast team dat beschikt over de juiste expertise, strevend naar het beste resultaat. Met creatief denken komen wij tot oplossingen waar mening ondernemer tevreden van gaat glimlachen. Betrouwbaar en resultaatgericht, vol persoonlijke aandacht én wel tijd voor dat persoonlijke gesprek. Dat is de werkwijze van onze bedrijfsmakelaars.

 

Maatwerk

Wij begrijpen als geen ander dat bedrijfsmakelaardij maatwerk is. Iedere casus is anders en vraagt om een gedegen plan van aanpak. Je kunt bij ons terecht als startende ondernemer opzoek naar een plek om je ambitie waar te maken. We adviseren hen met betrekking tot vastgoed gerelateerde vraagstukken als nieuwbouw, acquisitie, duurzaamheid of transformatie en taxeren bedrijfsmatig- en beleggingsvastgoed. Wie onze klanten zijn? We hebben een brede portefeuille aan ondernemers, woningcorporaties, particuliere en institutionele beleggers.

 

Volledig ontzorgt

Jouw wensen worden nauwkeurig geïnventariseerd en wij adviseren zorgvuldig bij de (ver)huur of (ver)koop van jouw bedrijfspand of locatiekeuze. Kortom: we begeleiden uw project van A tot Z en stoppen pas wanneer jij als opdrachtgever tevreden bent. Wij nemen dat uit handen waar jij als drukke ondernemer liever geen tijd aan wilt spenderen, maar houden wel nauw contact in dit belangrijke proces.

 

Alles onder één dak

Wij weten als geen ander dat er bij commercieel vastgoed veel komt kijken. Daarom beschikt Teer over een hechte samenwerking met betrouwbare partners. Hierdoor hebben wij alle kennis onder één dak en kunnen wij jou met deze complete dienstverlening op een breed terrein kwaliteit leveren en maximaal ontzorgen. Wij werken o.a. samen met:

  • Specialist in bedrijfsfinancieringen Bas Bourgonje van Prisma Advies Groep.
  • Advocaten Dominique Nolet en Wouter Ursem van Van Diepen en van der Kroef Advocaten.

 

Onze regio

In Noord-Holland, en dan met name de regio (Zuid) Kennemerland, IJmond, Alkmaar en omstreken, zijn wij dé specialist in bedrijfsonroerendgoed. Wij hebben 6 vestigingen op centrum locaties in Alkmaar, Heiloo, Heemskerk, Beverwijk, Castricum en Uitgeest. Wij staan voortdurend in contact met de markt en oriënteren ons op de kansen en mogelijkheden die er zijn voor ons brede portefeuille opdrachtgevers als ondernemers, woningcorporaties, particuliere- en institutionele beleggers.

 

Denk jij erover een bedrijfsruimte te (ver)huren of te (ver)kopen in Noord-Holland? Bekijk ons aanbod of neem contact op met onze bedrijfsmakelaars en start met de realisatie van jouw plannen.

 

Dat wil ik

 

 

Thuis bij Teer Bedrijfsmakelaars:

  • Bekende en ervaren speler binnen de bedrijfsmakelaardij;
  • Huren, verhuren, kopen en verkopen;
  • Van zoekopdracht tot oplevering;
  • Alle kennis onder één dak;
  • Persoonlijk én resultaatgericht!

Neem contact met ons op


    Vraag of klacht