fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Gratis zoekopdracht

Thuis in Noord-Holland

Ben je op zoek naar een nieuw huis? Dan ben je waarschijnlijk dagelijks de huizensites zoals funda aan het afstruinen voor het nieuwste woningaanbod, in de hoop jouw droomhuis te vinden!

En natuurlijk het liefst voordat iemand anders ermee vandoor gaat. Snelheid is geboden in deze!

 

Om de zoektocht naar jouw nieuwe (t)huis leuker, makkelijker maar vooral sneller te maken, heeft Teer een zoekopdracht ontwikkeld. In deze zoekopdracht geef je aan wat jouw belangrijkste woonwensen zijn.

 

Zo kun je bijvoorbeeld opgeven waar je het liefst zou wonen, in welke prijsklasse je zoekt en wat voor type woning jij aantrekkelijk vindt. Het grote voordeel van een zoekopdracht is dat je niet zelf actief op zoek hoeft naar het nieuwste woningaanbod, maar dat je de woningen die aan jouw criteria voldoen gewoon via e-mail ontvangt.

 

Voordelen van een zoekopdracht

  1. Zeer compleet. Je ontvangt het nieuwste woningaanbod van alle NVM makelaars en meer!
  2. Je ontvangt het aanbod nog vóór het op Funda staat!
  3. Vind je een woning interessant? Dan kun je meteen een bezichtiging aanvragen.

 

Stel je persoonlijke zoekopdracht in en ontvang altijd het nieuwste woningaanbod van heel Nederland! Wil je je hiervoor aanmelden? Vul dan onderstaand contactformulier in. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op! Wij zullen een afspraak met je inplannen voor een tijdelijk gratis zoekopdracht. Indien dit bevalt helpen graag bij het gehele aankooptraject.

 

Droomwoning gevonden in het nieuwste woningaanbod?

Heb je je nieuwe (t)huis gevonden en wil je graag meteen weten of je deze kan betalen? Maak dan gelijk een afspraak voor een gratis hypotheekgesprek.

 

Vraag gratis hypotheekgesprek aan

Neem contact met ons op


    Vraag of klacht