fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Teer bedrijfstaxateur:

Thuis in Noord-Holland

Bedrijfstaxateur in Noord-Holland

Voor de financiering van je bedrijfspand ben je opzoek naar een taxateur die de waarde van het vastgoed berekend. Je hebt een taxatierapport nodig voor het over- of afsluiten van jouw hypotheek.

 

Wat is een taxatierapport?

Het taxatierapport vertelt wat de actuele waarde is van de het bedrijfspand en dient opgesteld te worden door een onafhankelijk en erkend taxateur. De taxatie bestaat uit een bouwtechnisch onderzoek en een analyse van de regionale markt. Om jouw hypotheekaanvraag goed te keuren, heeft de bank of verzekeraar deze officiële waardebepaling van je nodig.
Tijdens de taxatie van het pand, noteert de taxateur alle bevindingen. Jij bent daarbij aanwezig en krijgt alle gelegenheid tot het stellen van vragen. Vind je het prettig dat er een voorgesprek plaatsvindt om eventuele wensen te bespreken? Dan is dit uiteraard mogelijk.

 

Binnen enkele dagen – na de taxatie – ontvang je het rapport welke we graag met je doornemen. Omdat we het belangrijk vinden dat je begrijpt hoe de waarde tot stand is gekomen, vermelden we er altijd onze onderbouwing bij.

 

Opzoek naar een taxateur?

Heb jij een taxatierapport nodig voor de verkoop van jouw bedrijfsruimte? Teer is actief als makelaar én taxateur en daardoor uitstekend op de hoogte van de steeds veranderende bedrijfsmarkt in Noord-Holland. Van de IJmond tot aan Alkmaar en omstreken.

 

Wat voor jou prettig is om vooraf te weten:

  • Onze taxateurs zijn ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).
  • Wij werken volgens de internationale richtlijnen EVS/IVS.
  • Onze taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

 

Ga jij vastgoed (ver)kopen of jouw hypotheek oversluiten? Heb je hiervoor een taxatierapport nodig? Neem contact op met Teer en je ontvangt een betrouwbaar rapport waarmee je de financiering rondkrijgt.

 

Dat wil ik

Neem contact met ons op


    Vraag of klacht