fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Open Huizen Route Herfsteditie

DINSDAG 30 JANUARI

Open Huizen Route

Herfstavonden nodigen uit tot gezelligheid en het creëren van een thuisgevoel, wat jou als woningzoeker kan inspireren om een huis als toekomstige thuis voor te stellen. Daarom organiseren wij ook in de herfst onze maandelijkse Open Huizen Route, zoals gewoonlijk in de avond. De vorige edities waren een groot succes. De deelnemende woningen kregen vele bezoekers met diverse verkopen als resultaat! Ook konden mensen laagdrempelig bij ons binnen lopen op ons kantoor in Heemskerk voor meer informatie over de huidige woningmarkt. Om deze reden organiseren wij een nieuwe editie op dinsdag 30 januari. De verkopers zullen deze avond in hun eigen woning aanwezig tussen 18:00 en 20:00 uur, zo kunnen woningzoekers ons woningaanbod bezichtigen op een laagdrempelige manier in de knusse ambiance van een goed verlicht huis en zo hebben de verkopers van onze woningen een extra manier om hun woning in de schijnwerpers te zetten.

 

Wonen-plein

Wij begrijpen dat de zoektocht naar een nieuwe woning veel tijd in beslag neemt. Naast het bezichtigen van woningen ga je op gesprek bij de hypotheekadviseur en win je bij een makelaar informatie in over de aankoop van een nieuwe woning en de mogelijke verkoop van je huidige woning. Hierom kan je deze avond ook hiervoor bij ons binnen lopen. Wij bieden namelijk alles onder één dak! Vraag de adviseurs en makelaars naar die route die past bij jouw situatie. Je bent van harte welkom op ons kantoor in Heemskerk. Je vindt ons op het Burgemeester Nielenplein 6B.

 

Zet deze dag in jouw agenda en houd deze pagina in de gaten voor de deelnemende woningen!

Veelgestelde vragen over Open Huizen Dag

Zeker! Je bent tijdens de Open Huizen Dag ook van harte welkom op ons kantoor in Heemskerk. Hier zit een nieuwbouwspecialist klaar om vragen te beantwoorden over onze beschikbare projecten.

Je belt of mailt ons en wij zorgen ervoor dat jouw woning wordt aangemeld voor de Open Huizen Route. Als klant van Teer kan je hier gratis aan deelnemen.

Op deze avond ben jij voor 1 keer dé makelaar. Je krijgt op een bepaalde tijd woningzoekers over de vloer, dus je houdt zelf de bezichtigingen. Zij hoeven geen afspraak te maken voor een bezichtiging waardoor er dus meer potentiële kopers langs kunnen komen op 1 moment! Jouw makelaar is bereikbaar voor vragen.

Je woning wordt extra gepromoot op Funda en op onze website staat dit bij jouw woning. Daarnaast krijg je van ons een poster die je kunt plakken op je raam.

Kom voorbereid en weet wat je financiële mogelijkheden zijn. Onze adviseur Erwin zit klaar op ons kantoor in Heemskerk om geheel vrijblijvend met je mee te kijken.

Hier lees je 5 tips om deze avond als woningzoekende tot een succes te maken.

  1. Maak vooraf een verlanglijstje voor jouw droomwoning.
  2. Noteer van elke woning de plus- en minpunten zodat je het kan terug lezen.
  3. Loop een rondje in de buurt. Zo krijg je een complete indruk.
  4. Bezoek ook je B-keuzes zodat je kan vergelijken en erachter komt wat je belangrijk vind.
  5. Nadat je één of meerdere favorieten hebt gekozen maak je een afspraak met de makelaar om deze nogmaals rustig te bekijken.

Neem contact met ons op


    Vraag of klacht