fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

woning kopen noord holland
woning kopen huren noord holland
Teer makelaars

Verzekeringen

Thuis in Noord-Holland

Teer, thuis in verzekeren

 

Iedereen loopt risico’s en een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom verzekeren wij onszelf, ons huis, onze auto, noem maar op. Het zoeken naar de juiste verzekeringen of het juiste pakket is een flinke klus. Betaal ik niet teveel, dekt de verzekering wel alles wat ik wil?

 

Wij brengen alle risico’s goed in kaart, kijken uitgebreid naar de risico’s die je zelf kan dragen en welke verzekeringsoplossingen bij jou passen. Kortom Teer ontzorgt, ook in verzekeringen.

 

Onafhankelijk advies

Wij werken samen met meer dan 35 verschillende maatschappijen, kunnen jou daarom onafhankelijk adviseren en de kwaliteit leveren die je wenst.

 

Heb je net een huis gekocht dan heb je het juiste pakket verzekeringen nodig. Om onze klanten volledig te kunnen ontzorgen bieden wij alle zaken die komen kijken bij het kopen van een huis onder één dak; Hypotheken, Makelaardij en Verzekeringen.

 

Persoonlijk

 

Wij bieden een extra stukje zekerheid: de wetenschap, dat je altijd op ons kunt terugvallen, wanneer dat nodig is. Bij schade bijvoorbeeld. Want wanneer jij dat wilt, zijn wij jouw persoonlijk financieel adviseur.

 

Teer, thuis in verzekeringen.

 

Wij helpen je aan de verzekeringen die het beste bij jou passen.

 

Bekijk hier onze pakketvergelijker

 

Wil jij een onafhankelijk advies? Of heb jij een andere vraag over Teer Verzekeringen? Neem contact met ons op via onderstaande button of via:

 

0251-33 81 02 of verzekeringen@teer.nl

 

Of vul het contactformulier rechts in en wij bellen je binnen één werkdag terug.

 

Dat wil ik

Neem contact met ons op


    Vraag of klacht