fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Zevenhuizerlaan 45

€ 549.500,-

Heiloo

Kosten koper

IMPOSANTE 2-ONDER-1-KAPWONING

Gelegen aan de historische Zevenhuizerlaan, tref je deze royale helft van dubbel woonhuis in de populaire bouwstijl van de jaren 30. Deze twee woningen zijn niet te missen; ze hebben de hoogste nok van de hele straat. Imposant en statig houden ze stand. De woning is gelegen op een ruim perceel, met een diepe achtertuin en is voorzien van een eigen parkeerplaats. Een prachtig huis met ontzettend veel potentie, die je met de juiste verbouwing naar eigen wens kunt vormgeven en kunt omtoveren tot een waar paleisje.

Stap binnen en laat je betoveren door de fijne sfeer van dit huis. Er zit veel ruimte in de woning, mede door de uitbouw aan de achterzijde. De serre is niet de enige uitbouw, ook de bijkeuken met aangrenzende berging betreft een uitbouw. Deze bereik je vanuit de open keuken. Hier is ruimte voor wassen, drogen, de cv ketel, een extra wastafel en meer dan voldoende voorraad. Maar deze extra leefruimte is bijvoorbeeld ook perfect voor het creëren van je droomkeuken.

De achtertuin is zowel via de bijkeuken als via de schuifpui in de serre toegankelijk en bestaat uit twee percelen. Naast de tuin ligt nog een bijbehorend extra perceel (ca. 70 m2), wat zorgt voor een verrassend ruime tuin. Hier zit je heerlijk beschut en is er ruimte voor bijvoorbeeld een moestuin. Ook zou je hier een perfecte plek kunnen creëren voor een tuinkamer, al dan niet afgesloten (denk aan werkruimte). Op dit moment staat er een houten berging.

De eerste verdieping telt twee ruime slaapkamers, waarvan de grootste (oorspronkelijk twee slaapkamers) toegang biedt tot het balkon. Ook tref je de eenvoudige badkamer op deze verdieping, met separaat het toilet. De tweede verdieping is voorzien van nog twee goed bemeten slaapkamers. Via een vaste trap bereik je de grote vliering, met veel praktische bergruimte en een dakraam.

Durf jij het aan om deze woning met haar decennialange geschiedenis te combineren met een moderne visie voor nog jaren woonplezier? We helpen je graag bij de uitwerking van je plannen. We bieden de mogelijkheid tot een tweede bezichtiging met aannemer die de complete verbouwing kan verzorgen, en ook een verduurzamingsrapport behoort tot de mogelijkheden.

Maak je snel een bezichtigingsafspraak met ons kantoor? We geven je graag een rondleiding.

Bijzonderheden:
- Woning dient gemoderniseerd te worden;
- Uitbouw met serre en bijkeuken;
- Authentieke details zoals glas-in-lood ramen;
- 4 slaapkamers, oorspronkelijk 5;
- Eigen parkeerplaats;
- Diepe achtertuin;
- Extra perceel tuin (ca. 70 m2);
- Tweede bezichtiging mogelijk met aannemer incl. complete offerte (tegen betaling);
- Nabij het Stationscentrum.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vindt u ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Zevenhuizerlaan 45 in Heiloo.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 549.500,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1937

Woonoppervlakte:

130 m2

Perceeloppervlakte:

261 m2

Inhoud:

455 m3