fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Zeewijkplein 36

€ 249.000,-

Ijmuiden

Kosten koper

Hoekappartement met vrij uitzicht!

Op korte afstand van de duinen en het strand hebben wij dit fijne appartement in de verkoop. Op mooie zomerse dagen kun je genieten van een fijne wandeling over de pier van IJmuiden of uitwaaien op het breedste strand van Nederland en neerploffen bij een van de gezellige strandtentjes. Daarnaast ligt dit appartement op fietsafstand van de Kennemerduinen, een prachtig natuurgebied waar je kunt wandelen of fietsen. Dit appartement is geschikt voor zowel jong als oud gezien er een lift aanwezig is en het winkelcentrum 'Zeewijk passage' met verschillende supermarkten en winkels op loopafstand is.

Op de begane grond tref je het bellentableau en brievenbussen aan, via de trap of de lift bereik je de tweede verdieping, met aan het eind dit appartement. Een groot voordeel, want hier heb je geen overlast van de galerij. In de voorentree is de meterkast en garderobe. De hal geeft toegang tot de slaapkamer, keuken, berging, toilet en badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, douchecabine en is volledig betegeld. Het toilet is separaat met fontein. De tweede slaapkamer is te bereiken via de badkamer. Verder is de keuken aan de voorzijde met vrij uitzicht en is voorzien van een twee pits gaskookplaat, afzuigkap en 1,5 spoelbak.

De woonkamer heeft veel daglicht door de grote raampartijen en biedt toegang tot het balkon gelegen over de gehele breedte van het appartement. Het balkon is gelegen op het westen, hier kan een fijn zitje gecreëerd worden om te genieten van de middag en avond zon.

Bijzonderheden:
- Vrij uitzicht;
- 2 slaapkamers;
- Lift aanwezig;
- Winkelcentrum op loopafstand;
- Strand en Kennemerduinen op korte afstand.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 99

1941 EG Beverwijk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Zeewijkplein 36 in Ijmuiden.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 249.000,- Kosten koper

Soort appartement:

Galerijflat

Servicekosten:

€ 401.66,-

Status:

Verkocht_onder_voorbehoud

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1973

Woonoppervlakte:

71 m2

Inhoud:

229 m3