fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Wijkerstraatweg 194

€ 350.000,-

Velsen-noord

Kosten koper

Vrijstaande kluswoning met 50 m² woon/praktijkruimte (Wijkerstraatweg 194 +194A)

Gelegen in het centrum van Velsen-Noord staat deze vrijstaande verbouwde woning uit 1927. De woning is redelijk onderhouden, maar heeft wel wat creativiteit, aandacht en liefde nodig. Dit is een geweldige kans om een karakteristieke eengezinswoning te creëren waar je vele jaren met plezier kunt wonen. Met diverse voorzieningen op loopafstand, winkels in de buurt, gemakkelijk parkeren voor de deur en vlakbij uitvalswegen en het NS-station Beverwijk is dit de ideale locatie voor een fijn thuis.

De woonkamer is lekker licht en ruim en er ligt een parketvloer. De half-open keuken en de badkamer zijn gedateerd, maar hier kunnen moderne en comfortabele ruimtes - geheel naar eigen behoeften en wensen - worden gerealiseerd. Er zijn 4 slaapkamers aanwezig, allen voorzien van een wastafel. Via de vlizo-trap kom je op de vliering. De tuin is gelegen op het zuidoosten. Je kunt hier lekker genieten van het zonnetje, perfect voor gezellige buitenmomenten.

Achterin de tuin staat een volledige ruimte van maar liefst 50 m², de ruimte met aparte opgang en eigen huisnummer (194A) welke voorheen werd gebruikt als huisartsenpraktijk kan als zowel woonruimte als praktijkruimte worden benut. Mogelijkheden te over om deze naar wens om te toveren tot, bijvoorbeeld, een ruime werkplek, een prachtige veranda met buitenkeuken en aparte berging, een heerlijk (tuin)huis met slaapkamer en badkamer, waar je familie of gasten een prima onderkomen kunt bieden.

Kriebelen jouw handen, ben je nieuwsgierig? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

Bijzonderheden:
- CV-ketel uit 2021
- 4 slaapkamers
- vrijstaande praktijkruimte met eigen opgang op het perceel
- parkeren voor de deur
- winkels op loopafstand
- vrijstaande praktijkruimte - 50 m²
- kluswoning

Interesse in dit huis? Schakel direct een eigen NVM-aankoopmakelaar in. De NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 99

1941 EG Beverwijk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Wijkerstraatweg 194 in Velsen-noord.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 350.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1927

Woonoppervlakte:

163 m2

Perceeloppervlakte:

218 m2

Inhoud:

434 m3