fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Wijkerhoek - Stadse woning (Bouwnummer 7 0 ong

€ 445.000,-

Beverwijk

Vrij op naam

In de wijk Meerestein, aan de Schouwenaarsstraat, staat sinds jaar en dag Autoshowroom Drent & Kloek, is er nu een plan ontwikkeld voor een mix van stadse woningen en appartementen, om deze wijk verder te transformeren tot bloeiende woongemeenschap. In het robuuste gebouw genaamd Wijkerhoek worden in totaal 19 koopwoningen gerealiseerd, bedoeld voor zowel starters als senioren.

Het plan omvat stadse woningen met entree aan de straat en appartementen bereikbaar via een centrale hal.

Een lekkere hal met ruimte om je jas op te hangen, ruim toilet met zwevend closet en op naar de living. In de leefkeuken heb je zicht op de levendige straat. Je eet gezellig aan de tafel met de wandbank en kijkt via de living uit op je eigen tuin. De living heeft voldoende ruimte om heerlijk te loungen.
De trap laat je lekker open of maak je dicht voor bijvoorbeeld de warmtepomp als je kiest voor een extra toilet in de technische ruimte op de eerste verdieping. De trap brengt je naar de verdieping waar je twee slaapkamers vindt, een badkamer, wascobinatie- en technische ruimte die optioneel als extra toilet kan worden uitgevoerd. Voor de afwerking van het toilet en de badkamer zijn veel mogelijkheden. 
De tuinen van de woningen zijn als een zonnewijzer op de zon gericht. Vanzelfsprekend komen we met een suggestie voor de inrichting. Extra groen zal worden toegevoegd door de groenstrook aan de voorzijde, het bedekken van de daken van de bergingen met sedum en het voorzien van begroeiing op de galerijen.

Op het gemeenschappelijke achtererf bevinden zich de individuele fietsenbergingen en 4 parkeerplaatsen. Zowel het gebouw als de woningen worden zeer energiezuinig; warmtepompen voorzien in verwarming, koeling en warm tapwater. Door een optimaal ontwerp van het gebouw zijn zonnepanelen niet noodzakelijk om te voldoen aan de energie-eisen voor nieuwbouwwoningen, maar het is wel mogelijk om optioneel extra zonnepanelen aan te schaffen.

Het gebouw wordt uitgevoerd in traditioneel baksteen. Beton en de tint bruingrijs voor kozijnen, deuren en metalen delen in combinatie met de verticale houten delen geven het een stoer en eigentijds uiterlijk. Aan de zijde van de Alkmaarseweg wordt het gebouw lager opgetrokken om aan te sluiten bij de bestaande bebouwing.

Maak vrijblijvend een afspraak met de makelaar voor meer informatie of kijk op de projectwebsite.

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 99

1941 EG Beverwijk

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Wijkerhoek - Stadse woning (Bouwnummer 7 0 in Beverwijk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 445.000,- Vrij op naam

Soort appartement:

Beneden_plus_bovenwoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2024

Woonoppervlakte:

84 m2

Inhoud:

218 m3