fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Jan de Windstraat 23

€ 430.000,-

Beverwijk

Vrij op naam

In de wijk Meerestein, aan de Schouwenaarsstraat, staat sinds jaar en dag Autoshowroom Drent & Kloek, is er nu een plan ontwikkeld voor een mix van stadse woningen en appartementen, om deze wijk verder te transformeren tot bloeiende woongemeenschap. In het robuuste gebouw genaamd Wijkerhoek worden in totaal 19 koopwoningen gerealiseerd, bedoeld voor zowel starters als senioren.

Het plan omvat stadse woningen met entree aan de straat en appartementen bereikbaar via een centrale hal.

De appartementen op de tweede en derde verdieping van het gebouw zijn via de centrale entree via zowel de trap als de lift toegankelijk via de galerij. 
Via de galerij bereik je de woning. In de woning: een ruime hal met garderobe, gastentoilet en entree naar de living. In deze zonnige living: ruimte voor een ruime open keuken, eetgelegenheid lounge of tv hoek en aansluitend een ruim, op de zon gericht, 2 meter diep balkon. De appartementen hebben veel ramen en zijn lekker licht. Via de living zijn ook de slaapkamers, badkamer, wascombinatie- en technische ruimte te bereiken. De unieke appartementen hebben verschillende afmetingen, de meest compact hebben een volwaardig programma en de grotere bieden letterlijk de ruimte om dromen te laten uitkomen: een walk in closet, vrijstaand bad, werk-kamer... het is aan jou! Vanzelfsprekend zijn er voor alle woningen heel veel opties, wat te denken van: wijzingsmogelijkheden voor de indeling, van deuren en kozijnen, afwerking van de wanden, tegels en plavuizen, zonnewering, lichtpunten tot het sanitair.

Op het gemeenschappelijke achtererf bevinden zich de individuele fietsenbergingen en 4 parkeerplaatsen. Bij dit bouwnummer behoort 1 parkeerplek.
Zowel het gebouw als de woningen worden zeer energiezuinig; warmtepompen voorzien in verwarming, koeling en warm tapwater. Door een optimaal ontwerp van het gebouw zijn zonnepanelen niet noodzakelijk om te voldoen aan de energie-eisen voor nieuwbouwwoningen, maar het is wel mogelijk om optioneel extra zonnepanelen aan te schaffen.

Het gebouw wordt uitgevoerd in traditioneel baksteen. Beton en de tint bruingrijs voor kozijnen, deuren en metalen delen in combinatie met de verticale houten delen geven het een stoer en eigentijds uiterlijk. Aan de zijde van de Alkmaarseweg wordt het gebouw lager opgetrokken om aan te sluiten bij de bestaande bebouwing.

Maak vrijblijvend een afspraak met de makelaar voor meer informatie of kijk op de projectwebsite.

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 99

1941 EG Beverwijk

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Jan de Windstraat 23 in Beverwijk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 430.000,- Vrij op naam

Soort appartement:

Galerijflat

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2024

Woonoppervlakte:

70 m2

Inhoud:

174 m3