fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Westerweg 275

€ 539.000,-

Heiloo

Kosten koper

Vrijstaande jaren 30 woning met zonnige tuin

*Mogelijkheid tot kopen van nabij gelegen garagebox*

Dit is bij uitstek zoals karakteristiek wonen in Heiloo bedoeld is! Aan een van de kenmerkende wegen op de eeuwenoude strandwal: Westerweg. En wel op een heel fijn stukje; een fraai plaatje vormend met de overige naastgelegen jaren 30 puntwoningen. De authentieke details zijn bewaard gebleven, zoals de prachtige voordeur, erker en de glas-in-lood ramen, die zorgen voor een sfeervolle uitstraling. De zonnige tuin op het westen maken het woongenot compleet.

Aan de voorzijde tref je de living met erker en aan de achterzijde de open keuken en de eethoek. Vanuit deze eethoek wandel je via de openslaande deuren de uitbouw in, voorzien van glazen dak. Een heerlijke plek waar je ook in de winter kunt genieten van licht en zon. Liever een aparte werkplek? Daar leent deze ruimte zich ook uitstekend voor! Werken in de tuinkamer, wie wil dat niet? Via de schuifpui wandel je de tuin in. De royale vrijstaande berging achterin de tuin is ideaal voor het opbergen van fietsen, gereedschap of het creëren van een handige klusplek.

De tuinkamer is niet de enige uitbouw, ook de bijkeuken betreft een uitbouw. Deze bereik je vanuit de tuin of binnen vanuit de open keuken. Hier is ruimte voor wassen, drogen, de cv ketel, een extra wastafel en meer dan voldoende voorraad.

Vanuit de charmante entree ga je naar de bovenverdieping. De overloop biedt hier toegang tot drie slaapkamers en de nette badkamer. Deze is voorzien van een douche, wastafelmeubel en toilet en veel natuurlijk licht. De punt van de woning heeft twee dakramen en zou met een aanpassing naar een vaste trap ook uitstekend als slaapkamer(s) kunnen fungeren.

De woning heeft een ideale ligging. Op korte loopafstand bevindt zich het Stationscentrum, met diverse winkelsen gezellige horecagelegenheden. Vanuit hier vertrekt ook twee keer per uur een intercity die je o.a. naar Amsterdam brengt. Maar ook dichterbij huis zijn er volop mogelijkheden. Maak een heerlijke wandeling door het Heilooërbos of stap op de fiets naar het kustgebied in Egmond of naar de gezellige binnenstad in Alkmaar.

De woning verkeert in goede staat, maar behoeft enige modernisering en verduurzaming. Een huis om blij van te worden! Wat zou het leuk zijn als hier weer een gezin komt wonen. Ontdek de mogelijkheden, wij heten je van harte welkom voor een rondleiding in alle rust.

Bijzonderheden:
- Vrijstaand wonen in karakteristieke puntwoning;
- Uitbouw met tuinkamer en bijkeuken;
- Authentieke details zoals glas-in-lood ramen;
- Tuin op het westen;
- Nabij het Stationscentrum;
- OPTIONEEL GARAGEBOX in nabije omgeving bij te kopen.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Westerweg 275 in Heiloo.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 539.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Herenhuis

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1933

Woonoppervlakte:

108 m2

Perceeloppervlakte:

278 m2

Inhoud:

402 m3