fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Walingstuin 12

€ 750.000,-

Castricum

Kosten koper

Riante twee-onder-één-kapper met praktijkruimte!

Gelegen aan een rustige weg met vrij uitzicht hebben wij een topper in de verkoop! De woning is gelegen op een korte afstand van winkelcentrum Geesterduin en het dorpscentrum. Met diverse basis- en midelbare scholen in de nabije omgeving is dit een ideale plek om te wonen. Of je nu op zoek bent naar een praktijkruimte aan huis, een apart woongedeelte voor mantelzorg of oudere kinderen die wat privacy willen, deze woning biedt de uitkomst! In 2023 is er een uitbouw aan de zijkant van de woning geplaatst. Met een eigen toegang, toilet en badkamer biedt dit ideale mogelijkheden. Maar ook de woning zelf is fantastisch!

In de hal tref je de meterkast, bergkast, trapopgang en het toilet aan. De woonkamer is een fijne lange en lichte ruimte, met aan de voorzijde van de woonkamer het zitgedeelte. Op de begane grond is vloerverwarming aanwezig. Het grote raam zorgt voor veel lichtinval. De open keuken is voorzien van bar waar je heerlijk kunt genieten van je ontbijtje. De apparatuur van de keuken is de afgelopen jaren allemaal vervangen. Naast de keuken heb je de eetkamer met schuifpui naar de tuin. De bijkeuken naast de keuken is voorzien van de wasmachineaansluitingen en de c.v. voor de extra ruimte. De praktijkruimte is zowel vanuit de bijkeuken als vanaf buiten te bereiken. In de hal is er een apart toilet en badkamer aanwezig. De ruimte is voorzien van voldoende ramen voor een heerlijk lichte kamer. De trap brengt je naar de vide waar je nog ruimte hebt om eventueel een slaapruimte te creëren. Mogelijkheden genoeg hier!

Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers aanwezig en de badkamer. De woningen zijn oorspronkelijk gebouwd met vier slaapkamers, maar een van de slaapkamers is samengevoegd tot één riante kamer. Vanuit deze kamer heb je ook toegang tot het balkon. Via de vaste trap kom je terecht op de tweede verdieping met hier ook nog een ruime slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Levensloopbestendige woning;
- Vrij uitzicht;
- Vloerverwarming begane grond;
- Rustige ligging.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Walingstuin 12 in Castricum.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 750.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1968

Woonoppervlakte:

206 m2

Perceeloppervlakte:

272 m2

Inhoud:

820 m3