fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Rollerusstraat 4

€ 435.000,-

Castricum

Kosten koper

Centraal en toch zo in de polder!

Deze fijne tussenwoning is toe aan nieuwe liefde, die van dit huis een echt thuis maakt, maar de basis is goed! Met een totale breedte van ruim 6 meter kun je hier een heerlijke ruimte creëren door de keuken bij de eetkamer te trekken. De ligging in het Castricum en op korte afstand van alle voorzieningen zoals het winkelcentrum, station, scholen en centrum maken dit helemaal een fijne plek. Vanaf de woning is het ook maar een klein stukje naar de groene polder. Daarnaast is het een rustige straat met vrijwel alleen bestemmingsverkeer.

De ruime hal beschikt over de meterkast, toilet met fonteintje onder de trap en toegang naar de keuken en de woonkamer. De keuken is nu nog een dichte ruimte met toegang naar de achtertuin. De woonkamer is een typische doorzonwoning voorzien van grote raampartijen. De keurige parketvloer is zowel in de hal als de woonkamer gelegd. Ook vanuit de eetkamer heb je een deur naar de tuin. Deze heeft een ligging op het zonnige westen met een vrijstaande berging.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer aanwezig. De badkamer is momenteel voorzien van een douche, toilet en wastafel maar behoeft wat modernisatie. De vaste trap leidt je naar de tweede verdieping met hier een ruime voorzolder met aansluitingen voor de wasmachine/droger opstelling, en de CV ketel is hier aanwezig. De vierde slaapkamer is ook op deze verdieping te vinden, voorzien van een dakkapel.

Heb jij het in je om deze woning geheel naar eigen smaak te moderniseren? Bel ons voor een afspraak en we laten het graag in het echt zien!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1968;
- Rustige ligging aan fijne straat;
- Projectnotaris, Notariskantoor Van Duin;
- De volgende clausules zijn van toepassing: Asbest, niet-zelfbewoning & ouderdomsclausule.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Rollerusstraat 4 in Castricum.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 435.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1968

Woonoppervlakte:

116 m2

Perceeloppervlakte:

151 m2

Inhoud:

378 m3