fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Rietorchis 35

€ 470.000,-

Limmen

Kosten koper

Uitgebouwde tussenwoning in fijne woonwijk!

In de geliefde woonwijk Kerkweg-Noord in Limmen, mogen wij deze uitgebouwde eengezinswoning aanbieden. Een goed gebouwde, ruime tussenwoning waar met veel liefde gewoond is. Met drie slaapkamers en de mogelijkheid tot twee extra slaapkamers op de zolderverdieping is dit een heerlijke gezinswoning. De woning is tijdens de bouw volledig geïsoleerd en op het dak liggen 7 zonnepanelen. Geen wonder dat de woning voorzien is van energielabel A. De woning is gelegen op korte afstand van de winkels en de basisschool in het dorpscentrum van Limmen. Ook vind je in de buurt verschillende speelveldjes, ideaal voor kinderen.

In de hal tref je de meterkast, trapopgang en toilet aan. De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd en het eerste wat hier opvalt is de ruimte in de woning. De woning is aan de achterzijde over de gehele breedte uitgebouwd wat zorgt voor een zee aan ruimte. De keuken in U-vorm is voorzien van inbouwapparatuur en heeft een fijne verbinding met de eetkamer. Zowel via de schuifpui als de deur is de achtertuin te bereiken. Deze heeft een ligging op het oosten, heerlijk het ochtendzonnetje dus!

Op de eerste verdieping zijn 3 royale slaapkamers aanwezig en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, toilet en wastafel en ook hier valt de ruimte weer op. De vaste trap leidt naar de tweede verdieping met hier ook nog eens een heerlijke ruimte. Ideaal om hier een vierde slaapkamer te maken of eventueel een fijne werkplek.

Voor de woning is een parkeerplaats aanwezig met voldoende parkeergelegenheid. Ben je op zoek naar een woning waar je heerlijk kunt wonen? Twijfel niet langer en maak snel een afspraak.

Bijzonderheden:
- Volledige geïsoleerde woning;
- Energielabel A;
- Gelegen in kindvriendelijke buurt, met speelveldjes, school en winkels op steenworpafstand;
- Voldoende parkeergelegenheid.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Rietorchis 35 in Limmen.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 470.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2001

Woonoppervlakte:

135 m2

Perceeloppervlakte:

152 m2

Inhoud:

429 m3