fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Reggestraat 50

€ 339.000,-

Beverwijk

Kosten koper

Eengezinswoning met veel potentie

Opzoek naar een fijn huis met drie slaapkamers met mogelijkheid tot een vierde slaapkamer? Wij bieden graag deze woning aan op de Reggestraat 50. De woning heeft boven 3 slaapkamers en een zolder met dakkapel. Met het realiseren van een vaste trap naar zolder heb je dus zo 25 vierkante meters extra woonruimte erbij! De woonkamer is ruim met een nette vloer, open keuken en een houtkachel. Via de openslaande deuren aan de achterzijde betreedt je zo de overkapping in de tuin. En dan de ligging, de Reggestraat is een rustige buurt op loopafstand van verschillende supermarkten, de sportvelden en op fietsafstand van het NS-treinstation van Beverwijk.

Hal/entree me toegang tot het toilet, trapopgang met trapkast, meterkast en de woonkamer. De L-vormige woonkamer komt veel daglicht binnen door de grote raampartij aan de voorzijde en via de openslaande deuren stap je zo de tuin in. In de woonkamer staat een gezellige houtkachel en er ligt een nette vloer in de woonkamer. De open keuken heeft een losse koel-/vriescombi, gasfornuis met oven, wasbak en kastruimte.

Via de overloop op de eerste verdieping kun je naar de drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn alle drie van goed formaat met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed. De badkamer is volledig betegeld en heeft een douche, hangend closet en een fontein.

Via de vliering is de zolder te bereiken. Er zou een vaste trap gemaakt kunnen worden naar zolder en dan is mede dankzij de dakkapel op zolder hier een prima kamer van te maken met handige voorzolder. Uiteraard kan deze zolder ook gebruikt worden als (op)bergzolder.

De tuin is gelegen op het noordwesten en heeft een grote overkapping. De tuin is volledig bestraat en achterin de tuin staat een vrijstaande stenenberging. Via deze berging is het mogelijk om achterom te komen en de berging zelf heeft voldoende ruimte.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 81 m²;
- Overige inpandige ruimte (zolder) is circa 25 m²;
- Ruime vrijstaande berging;
- Energielabel D;
- Tuin met overkapping op het noordwesten;
- Asbest, niet bewoond door verkoper- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Oplevering in overleg;
- Notariskeuze aan koper, mits in omgeving Beverwijk

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 99

1941 EG Beverwijk

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Reggestraat 50 in Beverwijk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 339.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1966

Woonoppervlakte:

81 m2

Perceeloppervlakte:

134 m2

Inhoud:

333 m3