fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Prins Bernhardstraat 27

€ 345.000,-

Uitgeest

Kosten koper

Hoekwoning met vrijstaande stenen garage

Deze aantrekkelijke woning biedt tal van voordelen, maar vraagt tegelijkertijd ook om wat liefdevolle aandacht. Gelegen op een uitstekende locatie in het oude dorp van Uitgeest, bevindt zich deze charmante hoekwoning met vrijstaande stenen garage en ruime eigen oprit. De Prins Bernhardstraat is breed opgezet en biedt aan beide zijden veel privacy. Op loopafstand zijn er bakkerijen voor verse broodjes en het NS-station richting Amsterdam, Haarlem en Alkmaar, evenals de belangrijkste uitvalswegen naar deze steden, zijn snel bereikbaar.

De doorzonkamer is ruim en licht, voorzien van een knusse open haard. De keuken is momenteel afgesloten, maar kan eenvoudig bij de woonkamer worden betrokken indien gewenst. Verwarming van de woning geschiedt door middel van warme luchtverwarming. Vanuit de keuken stap je zo de ruime achtertuin in, gelegen op het zonnige zuidoosten. Vanuit de tuin heb je tevens toegang tot de oprit en de garage.

Op de eerste verdieping bevinden zich momenteel 3 slaapkamers en een compacte badkamer. Via de vlizotrap heb je toegang tot de zolder. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als berging, maar met een dakopbouw zou hier gemakkelijk een volwaardige verdieping kunnen worden gerealiseerd, met extra slaap- of werkkamers.

Kriebelt het al om van deze woning een fantastisch thuis te maken? Wij leiden je graag rond!

Bijzonderheden:
- Eigen oprit;
- Vrijstaande stenen garage;
- Helemaal naar wens in te richten;
- Zonnige achtertuin;
- Projectnotaris Janssen & van Commenée
- Niet-zelfbewoningsclausule;
- Asbestclausule,

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vindt u ook op Funda.

Lees meer +

Teer Uitgeest

Middelweg 71

1911 EB Uitgeest

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Prins Bernhardstraat 27 in Uitgeest.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 345.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1956

Woonoppervlakte:

91 m2

Perceeloppervlakte:

233 m2

Inhoud:

339 m3