fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Plantage 243

€ 549.000,-

Beverwijk

Kosten koper

Ruime twee-onder-een kap met grote garage!

Op een prachtig perceel van 295 m² staat deze riante woning met veel mogelijkheden. In 1997 is de woning aangebouwd aan de achterzijde waardoor niet alleen het perceel groot is, maar ook de woning zelf. Op nog geen 10 minuten rij afstand is het strand van Wijk aan Zee en in Beverwijk zelf zijn alle voorzieningen zoals , supermarkten, horeca, scholen, sportverenigingen en het NS-treinstation. Parkeren kan op eigen oprit waar ruimte is voor twee auto's en naast de woning is een ruime garage van bijna 12 meter lang. Genoeg ruimte voor klussers en hobbyisten, mogelijkheden zijn er zeker!

De woning ligt aan een doorgaande weg en via de eigen oprit stap je de hal binnen met toegang tot het toilet, meterkast, de woonkamer en de trapopgang met vaste kast. De woonkamer is maar liefst 13 meter diep en heeft een leuke zit aan de voorzijde met inbouwhaard met luchtcirculatiesysteem. Aan de achterzijde is de ronde aanbouw met grote ramen en dakramen, wat zorgt voor veel daglicht. Via de openslaande deuren kun je zo de groene tuin in stappen. De keuken is in het midden van de woonkamer en heeft een gaskookplaat, oven, losse vaatwasser en een losse koelkast. Gezien de grootte van de woning is er genoeg plaats voor een strakke keuken met een gaaf kookeiland.

Boven zijn er drie slaapkamers, een separaat toilet en de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en badkamermeubel. Op zolder is er nog een vierde slaapkamer en een extra berging. door de dakkapel op de zolder is deze slaapkamer van een mooi formaat. Op het dak van de zolder liggen net als bij de buren 10 zonnepanelen die gemonteerd zijn in januari, 2022.

Een groot pluspunt is de garage die zowel binnendoor als buitenom te bereiken is. De elektrische garagedeur is pas vernieuwd en verder is er een doorgang vanuit de woonkamer en een toegang tot de tuin. De garage wordt nu gebruikt als garage en indien gewenst kan deze geïsoleerd worden en gebruikt worden als riante werkplek of hobbyruimte.

Tot slot de ruime en groene tuin die gelegen is op het noordoosten. Door de grootte van de tuin is hier op een zomerse dag altijd wel een plekje te vinden in de zon.

Enthousiast geworden door de ruimte en mogelijkheden van deze twee-onder-een kap? Bel dan ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 143 m²;
- Ruime garage van circa 37 m² met ruimte voor 2 auto's;
- Energielabel D;
- Groene tuin op het noordoosten;
- 10 zonnepanelen gemonteerd in 2022;
- Asbest- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Oplevering in overleg;
- Notariskeuze aan koper, mits in omgeving Beverwijk

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 99

1941 EG Beverwijk

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Plantage 243 in Beverwijk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 549.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1959

Woonoppervlakte:

143 m2

Perceeloppervlakte:

295 m2

Inhoud:

571 m3