fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Paardeweijdt 1

€ 589.000,-

Heiloo

Kosten koper

Royaal hoekhuis met garage in een kindvriendelijke wijk

Zie hier deze gunstig gelegen, goed onderhouden en zeer royale hoekwoning in "Plan Oost". De huidige bewoners hebben deze woning met veel liefde bewoond en het resultaat is te zien. Met zijn uitnodigende aanbouw, vier ruime slaapkamers, mogelijkheid tot een vijfde slaapkamer, twee moderne badkamers, zonnige achtertuin en gelegen in een charmant hofje, biedt dit huis een zee aan mogelijkheden.

Stap binnen en laat je verrassen door de charme van dit prachtige hoekhuis. De royale, lichte woonkamer verwelkomt je met een knusse open haard en klassieke parketvloer, een lust voor het oog. De eetkamer aan de voorzijde is perfect voor gezellige diners met vrienden en familie. De keuken is aangebouwd en van alle gemakken voorzien. Aangrenzend tref je de bijkeuken. De achtertuin ligt op het zuiden en is voorzien van een veranda, berging/ garage en een heerlijk terras waar je in de zomer lang kunt genieten van het buitenleven. De berging was eerst een garage maar doordat de huidige bewoners de schutting hebben doorgetrokken functioneert deze niet meer als (auto)garage. Wil je toch een garage waar je auto in kan? Dan is dit natuurlijk gemakkelijk weer te realiseren. De schuttingen zijn in de zomer van 2023 vernieuwd.

De eerste verdieping heeft drie comfortabele slaapkamers, waarvan een met een balkon op het zuiden, en een moderne badkamer. Hier kan het gezin gebruik maken van de inloopdouche, een toilet en het wastafelmeubel.

De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier is de ruime vierde slaapkamer te vinden, de was- droogruimte en een tweede badkamer. Als ouders heb je hier je eigen privé slaapverdieping, wat een luxe. Deze badkamer is ingericht met een inloopdouche, toilet, designradiator en een dubbel wastafelmeubel. Indien gewenst kan er op deze verdieping een vijfde slaapkamer gerealiseerd worden.

Ben je op zoek naar een groot gezinshuis in een kindvriendelijke omgeving, met basisschool, winkelcentrum ’t Loo en het Heilooërbos binnen handbereik? Wacht dan niet te lang en neem contact op met ons kantoor om een afspraak voor een bezichtiging te plannen.

Verkoper vertelt: “Wij zijn op de Paardeweijdt 1 komen wonen omdat wij het hofje zo fijn vonden. Onze kinderen zijn nu al wat groter maar toen ze nog klein waren konden ze met een gerust hart buiten spelen door de autoluwe straat. Ook de basisschool was op 2 minuten loopafstand. Ideaal voor kleine kinderen! Verder zijn alle voorzieningen dichtbij."

Bijzonderheden:
- 4 slaapkamers, 2 badkamers;
- Dakopbouw 2014;
- Tuin op het zuiden;
- Garage;
- Veel voorzieningen dichtbij.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Paardeweijdt 1 in Heiloo.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 589.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1959

Woonoppervlakte:

142 m2

Perceeloppervlakte:

212 m2

Inhoud:

466 m3