fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Oudeweg 20

€ 270.000,-

Castricum

Kosten koper

Appartement hartje centrum

Centraler kan eigenlijk niet! Dit fijne appartement is gelegen aan de Dorpsstraat van Castricum, een bruisend dorpscentrum met alles binnen handbereik. Deze woning is gelegen op loopafstand van alle voorzieningen, die Castricum te bieden heeft: gezellige restaurants, cafés, winkels en het NS-station waar maar liefst elk kwartier treinen vertrekken naar Alkmaar, Haarlem en Amsterdam.

Het appartement bevindt zich in een kleinschalig appartementencomplex, is gelegen op de eerste verdieping en voorzien van een balkon. De woonkamer is licht dankzij de twee ramen en deur met frans balkon. In de badkamer zijn alle aansluitingen gemaakt voor het sanitair. Aan de achterzijde tref je een ruime slaapkamer met schuifdeur naar de inloopkast. Ook heb je vanuit de slaapkamer toegang tot het balkon. Hier kun je zomers heerlijk genieten van de ochtendzon!

Kortom: Ben jij opzoek naar een leuk appartement met alle voorzieningen binnen handbereik? Kom dan snel een kijkje nemen en wie weet fiets jij van de zomer, vanuit je appartement, richting het prachtige strand van Castricum. Laat de zomer maar komen!

Bijzonderheden:
- Casco opgeleverd, as is where is;
- Impressiefoto's ter inspiratie;
- Kleinschalig complex;
- Energielabel B.

Bij deze woning is er een projectnotaris van toepassing: Uitgeester Notariaat.

Interesse in dit appartement? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Oudeweg 20 in Castricum.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 270.000,- Kosten koper

Soort appartement:

Bovenwoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1997

Woonoppervlakte:

59 m2

Inhoud:

185 m3