fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Oudburgerlaan 47

€ 725.000,-

Heiloo

Kosten koper

Twee-onder-een-kapwoning met garage in rustige buurt

Altijd fijn, zo'n goede twee-onder-een-kapper in deze prettige buurt. Een ruime woning zoals ze die in de jaren 70 bouwden, op een prettig perceel met eigen parkeergelegenheid. De locatie biedt een perfecte combinatie van comfort, rust en ruimte en een centrale ligging nabij winkels en scholen. De woning beschikt over een garage, eigen oprit, beschutte tuin en is voorzien van energielabel A.

Via de entree stap je binnen in de ruim opgezette woonkamer met parketvloer, waar de sfeervolle openhaard het middelpunt is. Door de grote raampartijen in de voor- en zijgevel is er een veel lichtinval in de woning. De moderne open keuken bevindt zich aan de achterzijde, grenzend aan de eetkamer. De openslaande tuindeuren brengen je naar de goed onderhouden achtertuin die beschut is aangelegd.

Op de eerste etage tref je drie uitstekende slaapkamers. De ruime badkamer bereik je via de overloop of de ouderslaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning.

Via de vaste trap kom je op de tweede etage waar nog een lichte slaapkamer is gesitueerd, met wastafel. Dankzij de grote dakramen is ook dit een heerlijk ruime kamer. Achter een scheidingswand is ruimte voor een inloopkast of fijne bergruimte. Hier zit tevens de CV-opstelling.

Zoek je een, ruim, solide en comfortabel gezinshuis waar het rustig en toch centraal wonen is? Met een fijne tuin en het bos, strand en de duinen op fietsafstand? Kom dan snel kijken, we laten je de woning graag zien.

Bijzonderheden:
- energielabel A;
- rustige woonwijk;
- 4 slaapkamers;
- Zonnepanelen;
- Eigen oprit en garage.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vindt u ook op Funda.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Oudburgerlaan 47 in Heiloo.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 725.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht_onder_voorbehoud

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1975

Woonoppervlakte:

145 m2

Perceeloppervlakte:

268 m2

Inhoud:

586 m3