fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Oranjelaan 18

€ 435.000,-

Castricum

Kosten koper

Instapklare tussenwoning nabij het centrum!

Op een ideale locatie nabij winkelcentrum Geesterduin, op korte afstand van het centrum en in de nabijheid van diverse basis- en middelbare scholen, hebben wij deze heerlijke, recent verbouwde (alá woonboekje!) tussenwoning in de verkoop. De woning is in 2022 volledig opgeknapt en het resultaat mag er zijn! Een heerlijke woning die volledig instapklaar is. De neutrale kleuren en strakke afwerking zorgen voor een gevoel van thuiskomen. Tijdens de verbouwing is de woning van boven tot beneden aangepakt; een nieuwe keuken, badkamer, tuin en ook al het elektra & C.V. leidingen vervangen en opnieuw aangelegd. Wanneer je komt bezichtigen, wees dan gewaarschuwd; want de kans bestaat dat je verliefd de deur uit gaat! (op de woning welteverstaan, niet op onze makelaar). Zonder gekheid, wij zijn alvast erg enthousiast over deze woning en verwachten veel animo, maak snel een afspraak en we helpen je graag!

Je komt binnen in de mooi afgewerkte hal, met weggewerkte meterkast, garderobekast, toilet en de vaste trap. De glazen deur geeft toegang tot de lichte woonkamer met houtkachel. Deze werkt goed, en zorgt voor sfeervolle avonden! De keuken is strak ingericht en voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat met een ingebouwd afzuigsysteem. De openslaande deuren geven je toegang tot de zonnige achtertuin gelegen op het zuiden. In deze goed verzorgde tuin kun je heerlijk vertoeven. Doordat er geen achterburen zijn geniet je van een vrij uitzicht. Verder beschikt de tuin over een stenen berging en poort naar de steeg.

Via de trap in de hal kom je uit op de overloop van de eerste verdieping die toegang geeft tot twee ruime slaapkamers en een wasruimte. Ook is hier de keurige badkamer aanwezig voorzien van een douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel. Vervolgens een vaste trap naar de zolder met aan de achterkant van de woning een dakkapel, ook de C.v.-ketel en mechanische installatie zijn op de voorzolder gesitueerd, verder is hier nog een goede derde slaapkamer te realiseren door middel van een dakopbouw.

Is je interesse gewekt? Komt dat zien en mail of bel ons snel voor een afspraak!

Bijzonderheden:
- Instapklaar;
- Energielabel B;
- Tuin op het zuiden;
- Volledig gerenoveerd in 2022;
- Centrale ligging ten opzichte van het centrum.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten!

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Oranjelaan 18 in Castricum.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 435.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht_onder_voorbehoud

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1960

Woonoppervlakte:

89 m2

Perceeloppervlakte:

141 m2

Inhoud:

313 m3