fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Lindenlaan 16

€ 395.000,-

Beverwijk

Kosten koper

Sfeervolle jaren '30 woning in Beverwijk

Deze unieke jaren '30 woning in een kindvriendelijke buurt heeft drie ruime slaapkamers en nog een extra hobby/werkkamer. De woning is vanaf de buitenzijde een plaatje en de binnenkant kan geheel omgetoverd worden naar wens. De locatie is perfect gelegen, namelijk nabij het leuke centrum van Beverwijk, op maar liefst 5 minuten fietsafstand van de winkelstraat, horeca gelegenheden en het NS-treinstation. Een groot pluspunt is de waanzinnig grote tuin van maar liefst 16 meter lang. Kortom een woning met karakter die geheel gerenoveerd kan worden tot droomwoning!

Via de hal/entree is er toegang tot de trapopgang met trapkast, het toilet, meterkast en de woonkamer. De woonkamer met karakteristieke elementen bevindt zich aan de voorzijde. Aan de achterzijde is de woning aangebouwd waar zich de half open keuken bevindt. De keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en losse vaatwasser en koelkast. Hier is het extra licht door de lichtkoepel en achterin de keuken is nog een handige extra berging waar de wasmachine, droger en CV installatie staan. Vanuit zowel de woonkamer als keuken is de tuin te betreden.

Eerste verdieping:
Via de trap kom je op de overloop. Vanuit de overloop zijn de slaapkamers en badkamer te bereiken. Er zijn twee ruime slaapkamers waarvan de slaapkamer aan de achterzijde een balkon heeft met openslaande deuren. De derde kamer is wat kleiner van formaat en is ideaal als werkkamer of walk-in closet. De badkamer is van goed formaat en is voorzien van een toilet, douchecabine, ligbad en wastafel.

Tweede verdieping:
Op de zeer ruime zolder is een dakkapel aanwezig met aan beide kanten grote ramen. Hier kunnen eventueel nog twee aparte slaapkamers gecreëerd worden of de gehele verdieping kan worden omgetoverd tot een grote master-bedroom.

De tuin is gelegen op het noordwesten maar dankzij de enorme diepte die deze tuin biedt, kun je hier heerlijk genieten van de zon op een zomerse dag. Achterin de tuin staat nog een grote stenen berging en via deze stenen berging is het ook mogelijk om in de achterliggende steeg te komen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 120 m²;
- 3 slaapkamers;
- Energielabel D;
- Kind vriendelijke buurt;
- Zeer ruime tuin op het noordwesten;
- Oplevering in overleg;
- Notariskeuze aan koper, mits in omgeving Beverwijk

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 99

1941 EG Beverwijk

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Lindenlaan 16 in Beverwijk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 395.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1938

Woonoppervlakte:

120 m2

Perceeloppervlakte:

209 m2

Inhoud:

388 m3