fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Laan van Albert's Hoeve 117

€ 535.000,-

Castricum

Kosten koper

Riante tussenwoning!

Deze fijne tussenwoning met vrij uitzicht is gelegen tegenover de monumentale boerderij Albert's Hoeve aan de rand van Castricum. De woningen zijn speels vormgegeven, waardoor het géén doorsnee woning is. Een groot voordeel bij deze woning is dat er aan de overzijde niet gebouwd mag worden, je zult hier dus altijd kunnen genieten van het uitzicht op het groen. Tijdens de bouw in 1995 is de woning volledig geïsoleerd en voorzien van betonvloeren.

De woning heeft een ideale ligging ten opzichte van diverse basis- en middelbare scholen en verschillende sportfaciliteiten. Nabij de woning is het natuurgebied "Hendriksveld" gelegen waar je heerlijk kunt wandelen, op de fiets ben je binnen enkele minuten bij winkelcentrum Geesterduin, het gezellige centrum van Castricum en het NS-station. Even doortrappen en je staat met je voeten in het zand op het strand van Castricum.

Je komt binnen in de hal van de woning met garderobe, de meterkast en het toilet met fonteintje. De deur geeft toegang tot de riante woonkamer. De voorzijde van de woning heeft een speels karakter, aan de achterzijde zijn de eetkamer en open keuken gesitueerd. In de keuken is vloerverwarming aanwezig. De open keuken met spoeleiland is voorzien van inbouwapparatuur. De openslaande deuren geven toegang tot de heerlijke zonnige achtertuin. In de tuin staat een houten berging voor de nodige opslag en gezellige overkapping met terras verwarming.

Op de eerste verdieping tref je twee riante slaapkamers en een werkkamer aan, ideaal voor het thuiswerken! Eventueel zou deze kamer tot extra slaapkamer gemaakt kunnen worden. Daarnaast vind je hier de badkamer met ligbad, wastafel en douche. Op de overloop zijn een technische ruimte (C.V. installatie & mechanische ventilatie) en tweede toilet aanwezig. Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping met hier een ruime derde slaapkamer en aparte kamer waar de wasmachine en droger nu staan. Deze kamer heeft toegang tot het heerlijke ruime dakterras. Voor de echte zonliefhebbers; hier kun je heerlijk genieten van de zonsondergang. Kortom, genoeg redenen om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Deze woning laten we je graag in het echt zien! Bel of mail ons voor een afspraak.

Bijzonderheden:
- Betonvloeren;
- Balkon op tweede verdieping;
- Speelse indeling;
- Goede locatie t.o.v. scholen.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Laan van Albert's Hoeve 117 in Castricum.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 535.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1995

Woonoppervlakte:

144 m2

Perceeloppervlakte:

144 m2

Inhoud:

500 m3