fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Koekoeksbloem 16

€ 535.000,-

Castricum

Kosten koper

OPEN HUIS - Kom dinsdag 30 april langs bij de woning tijdens onze Open Huizen route van 18.00 tot 20.00 uur.

Keurige tussenwoning

In het geliefde dorp Castricum mogen wij deze ruime tussenwoning aanbieden. Doordat de beneden verdieping is uitgebouwd aan de achterzijde in combinatie met de open slaande deuren naar de tuin toe heb je hier een heerlijke woonruimte. Boven zijn er drie slaapkamers en met nog een vierde slaapkamer op zolder. Het sanitair is recent vernieuwd en ziet er helemaal weer anno 2024 uit. Verder ligt de woning dichtbij scholen, supermarkten, sportvelden en het centrum van Castricum is op nog geen vijf minuten fiets afstand.

Je komt binnen in de hal met het vernieuwde toilet, trapopgang en de toegang tot de woonkamer. De woonkamer is speels ingedeeld met een Z-indeling waardoor aan de voorzijde het zitgedeelte is en aan de achterzijde het eetgedeelte. De keuken is half open maar zou, indien gewenst, uitgebreid kunnen worden en bijgetrokken worden bij de woon/eetkamer. Hierdoor kan een luxe woonkeuken gerealiseerd worden. Door de dakramen en de openslaande deuren is de woning heerlijk licht.

De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een balkon. Alle drie de slaapkamers zijn van goed formaat. De badkamer is zeer netjes en recent vernieuwd. De badkamer heeft een ruime douchecabine, toilet, dubbele wastafel en dakraam wat zorgt voor extra daglicht.

De tweede verdieping, de zolder, heeft een verrassend grote vierde kamer die gebruikt kan worden als slaap- of werkkamer. Verder is er nog handige bergruimte achter de schotten en nog een vliering. Op de voorzolder staat de wasmachine aansluiting en is er nog genoeg ruimte en licht door de dakkapel en het dakraam.

De tuin is bijna tien meter diep en is gelegen op het noordwesten. De tuin is netjes aangelegd en heeft een grote stenen berging achter in de tuin. Ideaal voor het opslaan van spullen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1976;
- Woonoppervlakte 143 m²;
- Energielabel C;
- 4 slaapkamers;
- Vernieuwde badkamer en sanitair;
- Parkeren kan voor de deur.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Koekoeksbloem 16 in Castricum.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 535.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1976

Woonoppervlakte:

143 m2

Perceeloppervlakte:

184 m2

Inhoud:

483 m3