fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Kleis 83

€ 535.000,-

Uitgeest

Kosten koper

Tuinliefhebbers en ondernemers, opgelet!

Dit vrijstaande charmante huis, met zijn historische bouwjaar van 1910, ademt karakter. Gelegen op een riant perceel, is het een ware droom voor liefhebbers van het buitenleven en het kunnen klussen op eigen terrein met dank aan diverse opstallen! Met bijna 1000m2 aan grond biedt de keurig verzorgde tuin een oase van rust, met diverse fruitbomen, gezellige zitplekken en een klaarliggende moestuin. De vrijstaande houten garage, met dubbele openslaande deuren aan de achterzijde, biedt ruimte voor twee auto's en is bereikbaar vanaf het perceel achter het huis. De aangebouwde berging is ideaal voor klussers, hobbyisten of om uit te breiden voor extra leefruimte. Kortom, mogelijkheden te over bij deze woning!

Eerlijk is eerlijk het woonhuis is wat gedateerd, maar keurig bewoond en wat een enorme potentie om er 'desgewenst' een (groter) paleisje van te maken. De lichte woonkamer is extra ruim door een erker aan de voorzijde, en de gezellige gashaard tussen de woonkamer en eetkamer zorgt voor sfeer. De gesloten keuken is netjes en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken bereik je een bijgebouw met een apart toilet, badkamer met douche en wastafel, en een aparte berging voor de CV-ketel en wasmachine.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en via een vlizotrap bereik je de vliering voor extra opbergruimte.

Uitgeest ligt in de driehoek van Amsterdam, Haarlem en Alkmaar, met Schiphol op slechts twintig minuten rijden. Het station, supermarkt, zorgcentrum, sportfaciliteiten, basisscholen en kinderopvang liggen op loopafstand. Het centrum van Uitgeest biedt diverse winkels en horecagelegenheden, terwijl de jachthaven voor ontspanning zorgt. Het gezellige centrum van Heemskerk en de duinen zijn op korte fietsafstand te bereiken, via een mooie route door de polder. Benieuwd naar deze prachtige woning op een centrale locatie? We leiden je graag rond!

Bijzonderheden:
- Betonnen vloer met vloerverwarming in woonkamer en keuken;
- Erker is volledig geïsoleerd;
- Waterpompsysteem in de achtertuin;
- 129m² externe bergruimte;
- Energielabel: G;
- Kelder in berging;
- Prachtige plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Uitgeest

Middelweg 71

1911 EB Uitgeest

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Kleis 83 in Uitgeest.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 535.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1910

Woonoppervlakte:

89 m2

Perceeloppervlakte:

979 m2

Inhoud:

295 m3