fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Kerckeven 1

€ 965.000,-

Castricum

Kosten koper

Wat een ruimte op een prachtige locatie!

Met maar liefst 7 kamers, een praktijkruimte aan huis en een ruime, lichte, woonkamer, een heerlijke tuin, is deze woning met een woonoppervlak van maar liefst 217 m² wel zeer ruim te noemen! Dit huis biedt veel verschillende mogelijkheden door de praktijkruimte met wachtruimte aan huis, een samengesteld gezin of liever een mantelzorgwoning? ook dat valt hier te realiseren. Daarnaast is de locatie ook nog eens geweldig te noemen, aan de rand van het dorp met vrij uitzicht!

Een woning met zo'n geweldige ligging zie je niet vaak voorbij komen. Vanuit zowel de woonkamer, slaapkamer en zolder kijk je uit over de weilanden van de Castricumse polder. Vanaf deze locatie ben je zo in de polder voor een wandeling of voor een leuke fietsroute naar Uitgeest en Heemskerk. Wie wilt er nou niet wakker worden met dit uitzicht? En ondanks het landelijke gevoel is het centrum van Castricum te bereiken op slechts enkele minuten fietsafstand. Hier zijn zowel horeca als winkels en supermarkten te vinden en op vrijdag de wekelijkse versmarkt. Verder is het strand en het duingebied op fietsafstand en natuurlijk het NS Station met goede verbindingen.

Parkeren kan op eigen oprit of op een van de parkeerplekken in de autoluwe straat. Via de ruime entree heb je toegang tot het toilet, meterkast en de kelder. De kelder is ruim met een stahoogte van 2 meter. en ideaal als voorraadruimte of prachtige wijnkelder. De woonkamer is licht door de grote raampartijen en vanaf hier kijk je al heerlijk weg over de weilanden. Zie je jezelf hier al genieten? De open keuken is voorzien van divers inbouwapparatuur. De deur in de keuken brengt je in de bijkeuken met doorgang naar de ruimte naast de woning. Hier is een hal/garage met automatische deur aanwezig. In deze hal is een extra toilet aanwezig, dus dient goed voor wachtkamer van de praktijkruimte. De ruimte hierachter is in de huidige staat een praktijkruimte maar zou ook dienst kunnen doen als mantelzorgwoning of riant thuiskantoor. Een groot voordeel is dat hier ook centrale verwarming aanwezig is, en de houtkachel maakt het compleet.

Terug naar het woongedeelte, op de eerste verdieping tref je de kleurrijke deuren naar de kamers aan. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Daarnaast is er op de overloop een separaat toilet aanwezig. Op deze eerste verdieping zijn vier goede slaapkamers te vinden. De vaste trap brengt je naar de tweede verdieping met hier een werkkamer, met een aparte ruimte waar de CV (2023) is opgesteld. En nog eens twee slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde is toch wel het meest fantastisch, want kijk naar dat uitzicht! Hier zie je jezelf toch al helemaal wakker worden?

De tuin is via zowel de eetkamer als de aanbouw aan de zijkant te bereiken. Met een ligging op het zuidoosten kun je hier vrijwel de hele dag van de zon genieten. In de tuin is ook nog een extra bergruimte aanwezig, naast de praktijkruimte, ideaal voor het opstallen van de tuinspullen.

Bijzonderheden:
- Praktijkruimte aan huis met veel mogelijkheden;
- Grotendeels kunststof kozijnen;
- Grote kelderruimte aanwezig;
- Vrij uitzicht over de weilanden;
- Woonoppervlakte van 217 m².

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Kerckeven 1 in Castricum.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 965.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1969

Woonoppervlakte:

217 m2

Perceeloppervlakte:

431 m2

Inhoud:

833 m3