fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Kennemerstraatweg 199

€ 475.000,-

Heiloo

Kosten koper

Vrijstaand wonen op een centrale locatie

Midden in het geliefde dorp Heiloo staat deze vrijstaande woning met zonnige tuin op het westen. Deze jaren 30 woning biedt de perfecte combinatie van een centrale ligging in het dorp en vrijstaand wonen en leven.

De entree met toilet en trapopgang naar de eerste verdieping is ruim van opzet. De woonkamer is voorzien van een houtkachel en een erker met sfeervolle glas in lood ramen. De verzorgde en ruime keuken bereik je vanuit de woonkamer, via de hal. Dit is tevens de zij ingang, zodat je eenvoudig met je boodschappen de keuken bereikt. De ruime hoekkeuken beschikt over een inductiekookplaat, rvs afzuigkap en een oven. Naast de keuken bevindt zich de badkamer met inloopdouche.

Via de vaste trap kom je op de eerste verdieping. De eerste verdieping heeft een dakkapel en telt drie slaapkamers, waarvan een met wastafel en toegang tot het zonnige dakterras. Elke slaapkamer is voorzien van een inbouwkast.
De bergvliering over de gehele lengte is bereikbaar met een vlizotrap.

De onderhoudsvriendelijke buitenruimte is gunstig gesitueerd op het westen. Heb je groene vingers? Maak hier dan je eigen tuinparadijs van. Er is een ruime berging voor alle tuinattributen. Naast de woning kun je meerdere auto's parkeren op je eigen oprit. Welke kant je vanuit hier ook op gaat, je bent in een mum van tijd op je bestemming: het dorp met haar scholen, winkels, horeca en het NS station of Alkmaar per fiets, evenals het strand en de duinen.

De woning dient gemoderniseerd de worden maar heeft een goede basis.
Ga jij aan de slag om dit tot jouw droomhuis te maken? Wacht dan niet te lang en neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging.

Bijzonderheden:
- Centrale ligging;
- Ruim perceel met tuin op het westen;
- Parkeren op eigen terrein;
- Dakterras
- Drie slaapkamers.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Kennemerstraatweg 199 in Heiloo.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 475.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1930

Woonoppervlakte:

91 m2

Perceeloppervlakte:

280 m2

Inhoud:

332 m3