fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Kemphaan 5

€ 1.400.000,-

Castricum

Kosten koper

Koninklijk wonen in Castricum!

Wat een plaatje en wat een hoog afwerkingsniveau, zowel binnen als buiten! Deze fantastische vrijstaande villa is een ware parel. De woning is gebouwd in 2016, strak afgewerkt en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 341m2 en 1.415 m3!. In de presentatie zijn veel 'Art Impressions' gebruikt, dus veel van de binnen foto's wijken af van de werkelijkheid. Echter dat betreft vooral de inrichting omdat de woning al leeg staat. Want het afwerkingsniveau klopt weldegelijk. Graag laten we deze riante gezinswoning in het echt zien, wij zijn alvast heel erg enthousiast. Over de krenten in de pap gesproken... dit is met met recht een droomwoning!

De ligging van deze woning is ideaal te noemen: Vlakbij N-wegen, dichtbij het NS-intercitystation van Castricum (o.a. naar Amsterdam, Haarlem en Alkmaar en op loopafstand van winkelcentrum Geesterduin. Binnen 10 fietsminuten geniet je van het prachtige duingebied en loop je met je voeten in het zand van Castricum aan Zee. Ook zijn er diverse goed aangeschreven basis- en middelbare scholen in Castricum te vinden. Alsmede sportverenigingen, gezellige horeca en tal aan winkels in het bruisende centrum van Castricum (& Bakkum!).

Op het gehele perceel van 911m2 is het genieten met een grote G. Het pad met de strakke laurierhaag leidt je naar de voordeur. De hoge deuren met grote raampartijen geven toegang tot de woning. De ruime hal met trap, toilet met fonteintje, deur naar de kelder en toegang tot de keuken. De schitterende keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur. De begane grond is verdeeld in meerdere ruimtes, bereikbaar via prachtige stalen deuren. Aan de achterzijde is de serre met lichtstraat, een heerlijke ruimte om te genieten van het uitzicht op de achtertuin. Ook deze tuin is van riant formaat met achter een heerlijke overkapping waar je kunt genieten van de komende zomeravonden.

Op de eerste verdieping zijn maar liefst vijf slaapkamers te vinden, twee badkamers en een apart toilet. Daarnaast is er op de tweede verdieping nog een ruimte te vinden. Deze woning is heel compleet en heeft eigenlijk alles, maak snel een afspraak dan nemen wij alle tijd voor de rondleiding. Graag tot ziens!

Bijzonderheden:
- Instapklaar;
- Villawaardig te noemen;
- Bouwjaar 2016;
- Energielabel A;
- Rustige ligging aan de rand van Castricum;
- Twee badkamers.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten!

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Kemphaan 5 in Castricum.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 1.400.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Villa

Status:

Onder_bod

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2016

Woonoppervlakte:

341 m2

Perceeloppervlakte:

911 m2

Inhoud:

1415 m3