fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Johannes Vermeerstraat 5

€ 450.000,-

Akersloot

Kosten koper

Heerlijke hoekwoning aan de Johannes Vermeerstraat

Deze goed onderhouden hoekwoning ligt op een ruim perceel in het hart van Akersloot. De huidige bewoners hebben de woning de afgelopen jaren grondig gerenoveerd, wat duidelijk te zien is. De wanden zijn gestuct, er zijn inbouwspots geplaatst, het leidingwerk is vernieuwd, en nog veel meer. Dit maakt het tot een comfortabel familiehuis met vier ruime slaapkamers en een aangename leefruimte op de begane grond.

Bij binnenkomst in de hal is er aan de linkerzijde voldoende ruimte voor een garderobe, gevolgd door het toilet en de trap opgang. In de doorzonkamer valt direct het overvloedige natuurlijke licht op en onder de trap is nog een ruime trapkast voor o.a. voorraad en opslag. De woonkamer aan de voorzijde is gezellig ingericht, terwijl aan de achterzijde de halfopen keuken en eetkamer te vinden zijn. Deze zijn geplaatst in de uitbouw die door de vorige eigenaren is gerealiseerd, fijn die extra ruimte! Via openslaande deuren bereik je de zonnige achtertuin op het zuidwesten, compleet met een achterom en vrijstaande stenen berging.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers waarvan één slaapkamer voorzien is van inbouwkasten. De nette badkamer beschikt over een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Ook op deze verdieping zijn alle wanden keurig gestuct en is het plafond voorzien van inbouwspots. Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping, waar nog een royale slaapkamer is gesitueerd. Op de voorzolder bevinden zich de wasmachine, droger en een aparte berging voor de CV-ketel.

Naast een riante achtertuin op het zuidwesten, waar de zon de hele dag schijnt, beschikt de woning ook over een goed bemeten voortuin!

Bijzonderheden:
- Volledig geïsoleerd en ook na geïsoleerd;
- Achtertuin gelegen op het zuidwesten;
- Energielabel B;
- Radiatoren & leidingwerk door hele woning vernieuwd;
- 8 zonnepanelen;
- CV-ketel uit 2022;
- Volledig gestuct;

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Uitgeest

Middelweg 71

1911 EB Uitgeest

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Johannes Vermeerstraat 5 in Akersloot.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 450.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1968

Woonoppervlakte:

121 m2

Perceeloppervlakte:

169 m2

Inhoud:

394 m3