fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Jan van Kuikweg 110

€ 445.000,-

Heemskerk

Kosten koper

Wat een heerlijke tussenwoning!

Deze heerlijke tussenwoning met aangebouwde erker is in prima conditie en makkelijk in onderhoud. Met vier slaapkamers en een energielabel B is deze woning perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en efficiëntie. De woning heeft overal kunststof kozijnen (onderhoudsarm en duurzaam), laminaat vloeren en grote ramen aan de voor- en achterzijde voor de nodige lichtinval.

Bij binnenkomst kom je in de entree met toilet en een handige provisiekast. De woonkamer, voorzien van een houtlook laminaatvloer, straalt warmte uit en biedt voldoende ruimte voor ontspanning en gezelligheid. De aangrenzende open keuken is uitgerust met inbouwapparatuur en heeft een deur die leidt naar de achtertuin.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, die allemaal profiteren van overvloedig natuurlijk licht dankzij de grote ramen. De badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafelmeubel, waardoor ontspannen in het ligbad, genieten wordt.
De tweede verdieping heeft een dakkapel over de gehele breedte aan de voor- en achterzijde en herbergt een ruime voorzolder met bergruimte Hier vind je ook de aansluiting voor een wasmachine en droger, evenals de opstelling van de cv ketel. Daarnaast is er een vierde slaapkamer waardoor deze ruimte veel mogelijkheden biedt voor gebruik als slaapkamer, thuiskantoor of hobbyruimte.

De achtertuin met achterom ligt op het zuidoosten waar je lekker van de zon kunt genieten! Met plek voor een lounge set en/of eettafel is het hier, met de steeds warmer wordende zomers, heerlijk vertoeven.
De fietsten parkeer je in de vrijstaande stenen berging (voorzien van water, stroom en gas).
Aan de voorzijde van de woning is voldoende parkeergelegenheid voor de auto.

Vissen of wandelen doe je aan de overkant in het fraaie park Assumburg met veel waterpartijen, speelvelden en het kasteel. Grote steden zijn via de uitvalswegen binnen enkele minuten bereikbaar. Kortom een heerlijk huis op een prima locatie! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

Verkoper vertelt: "Wij hebben hier altijd met veel plezier gewoond en onze kinderen zijn hier opgegroeid. Het fijne van de woning is dat deze op loopafstand van t dorp is en veel scholen in de buurt heeft."

Bijzonderheden:
-Energielabel B
-Betonnen vloer begane grond en eerste verdieping
-De hele woning heeft Kunststofkozijnen
-Dakkapel aan voor- en achterzijde 2e verdieping
-Dakgoten vernieuwd in 2023
-Riolering vernieuwd in 2023.

Interesse in dit huis? Schakel direct je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda.
NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Heemskerk

Burgemeester Nielenplein 6 B

1961 NV Heemskerk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Jan van Kuikweg 110 in Heemskerk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 445.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1968

Woonoppervlakte:

129 m2

Perceeloppervlakte:

160 m2

Inhoud:

435 m3