fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Hoogeweg 13

€ 1.175.000,-

Heiloo

Kosten koper

Sfeervolle vrijstaande villa met dubbele garage

Ontdek deze veelzijdige vrijstaande villa, een groene oase met veel privacy. De woning is gebouwd in 1995, altijd goed onderhouden en heeft een energielabel A. Het perceel van 1465 m2 biedt talloze mogelijkheden. De uitbouw voorziet in een fijne werkkamer, inclusief berging en zeer ruime vliering. De dubbele garage met eigen oprit vanaf de Groeneweg en het atelier in de achtertuin zijn nog eens twee fantastische pluspunten. De woning is centraal en toch landelijk gelegen. Vanuit hier bent u in vijf minuten fietsen bij de winkels, scholen, gezellige restaurants, en natuurlijk het NS-station.

Via de oprit en entree aan de zijkant komt u de woning binnen in de ruime hal, met direct een warme ambiance. De gehele begaande grond is voorzien van vloerverwarming, en de woonkamer verwelkomt u met een sfeervolle houtkachel. Via de openslaande deuren stapt u direct het op het zuiden gelegen terras op. De lichte, open keuken is een heerlijke plek om te koken, ontbijten en de krant te lezen met zicht op de tuin. Grenzend aan de keuken treft u de praktische bijkeuken voorzien van aanrecht en ruimte voor een wasmachine en droger. Het aangebouwde kantoor beschikt over een berging achter in de ruimte en een ruime vliering te bereiken via een vlizo trap. De werkkamer kan worden omgebouwd tot slaapkamer met badkamer en wc.

Op de bovenverdieping treft u drie ruime, comfortabele slaapkamers aan. Daarnaast zijn er twee badkamers, waarvan één en suite, beide voorzien van vloerverwarming. Op de overloop kunt u doormiddel van de vlizo trap de nok van de woning bereiken met nog een ruime vliering over de hele lengte van het huis.

In de zonovergoten en fraai aangelegde tuin treft u naast de meerdere terrassen ook een handige berging (voorheen paardenstal) met ruimte voor tuingereedschap, fietsen en dergelijke. De tuin is voorzien van een beregeningsinstallatie. Achterin de tuin bevindt zich de dubbele garage met aparte inrit en het atelier/logeerruimte met eigen ingang. Het atelier/logeerruimte is aan de dubbele garage gebouwd in 2010 en voorzien van een terras, vloerverwarming, keukenblok en eigen badkamer. Dit alles is voorzien van eigen cv, krachtstroom en een groen dak.

Al met al heeft deze woning enorm veel te bieden voor gezinnen, ondernemers, tuinliefhebbers en levensgenieters. Dus aarzel niet en neem snel contact op met ons kantoor. Wij laten u de woning graag zien!

Bijzonderheden:
- Energielabel A;
- Ruim perceel met fraai aangelegde tuin;
- Uitbouw met werkkamer (of mogelijkheid tot slaap- en badkamer);
- Veel bergruimte;
- Twee badkamers;
- Dubbele garage met eigen inrit en atelier/logeerruimte.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vindt u ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Hoogeweg 13 in Heiloo.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 1.175.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Villa

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1995

Woonoppervlakte:

171 m2

Perceeloppervlakte:

1465 m2

Inhoud:

544 m3