fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Heckemerstraat 14

€ 399.000,-

Heemskerk

Kosten koper

Ruime hoekwoning met garage

Welkom bij deze ruime en lichte hoekwoning met garage en oprit, perfect gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt! Deze woning is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte in een fijne woonomgeving met alle voorzieningen in de buurt. De woning beschikt over een energielabel C.

Vanuit de ruime en extra lichte woonkamer kijk je uit op het groene plantsoen voor de deur. De al net zo lichte open keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur om lekker te kokerellen. De oven, koelkast, close-in boiler zijn uit 2023. Vanuit de keuken stap je zo de achtertuin op het zuidoosten in.

Via de hal met ruime berging kom je op de eerste verdieping met drie flinke slaapkamers voorzien van kunststof kozijnen. De grootste slaapkamer beschikt over een grote kast met schuifdeuren. De badkamer heeft een update nodig maar de ruimte is prima.
Op de keurige zolder vind je de vierde slaapkamer met een dakkapel, ook met kunststof kozijnen en een keukenblok. Ook is op deze verdieping een werkruimte gecreëerd. Super handig voor thuiswerkers. Achter de knieschotten is voldoende ruimte voor de spullen die je niet direct nodig hebt. De voorzolder biedt plek aan de wasmachine en stookruimte.

Op zonnige dagen is het genieten in de ruime achtertuin, perfect om te ontspannen of voor de kleine kinderen om veilig te spelen. De grote garage beschikt over elektra en water. Op het dak liggen 8 zonnepanelen. De oprit voor de garage is groot genoeg om nog eens 2 auto's te parkeren.

De woning is gunstig gelegen nabij winkels, scholen, speelplekken en alle voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel gezinsleven.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Deze woning is een zeldzame vondst en zal niet lang op de markt blijven. Mis deze kans niet om jouw droomhuis te vinden!
Ontdek vandaag nog jouw nieuwe thuis!

Bijzonderheden:
- Veel licht in de woonkamer dankzij een zijraam
- Grote open keuken
- Garage met water, elektra en 8 zonnepanelen
- Oprit met plek voor 2 auto's
- Achtertuin op het zuidoosten

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vindt u ook op Funda.
NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Heemskerk

Burgemeester Nielenplein 6 B

1961 NV Heemskerk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Heckemerstraat 14 in Heemskerk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 399.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1967

Woonoppervlakte:

108 m2

Perceeloppervlakte:

206 m2

Inhoud:

339 m3