fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Haverkamplaan 28

€ 675.000,-

Uitgeest

Kosten koper

Fijne twee-onder-een kapwoning in De Waldijk

Wat een geluk, weer een prachtige gezinswoning in deze gewilde woonwijk te koop. De locatie van deze geschakelde twee-onder-een kapwoning met garage is extra prettig. Je kijkt namelijk aan zowel de voor- als achterzijde niet tegen andere woningen aan. Dat geeft een vrij gevoel! Ook is de woning op loopafstand van het NS-station waardoor de grote steden in de nabije omgeving gemakkelijk te bereiken zijn.

De woning is instapklaar, voorzien van een eigen oprit, garage en heeft een heerlijke tuin op het zuiden. De eigenaren van deze goed onderhouden woning hebben ook reeds aan verduurzamen gedacht. Het is volledig geïsoleerd, heeft 12 zonnepanelen en is daarmee voorzien van een energielabel A.

Via de entree/hal kom je in de ruime woonkamer, welke van alle gemakken is voorzien. Deze beschikt over vloerverwarming, een sfeervolle openhaard en de muren zijn strak gestuukt. Aan de achterzijde van de woning is de gezellige eethoek gesitueerd met de open keuken, voorzien van inbouwapparatuur. Via de openslaande deuren kom je in de zonovergoten tuin, deze is goed onderhouden en hier kan je heerlijk genieten van het buitenleven.

Via de trap in de woonkamer kom je op de eerste verdieping waar drie goede slaapkamers aanwezig zijn. Ook de badkamer met douche, bad en toilet bevindt zich hier. Via de vaste trap kom je op zolder waar nog eens twee slaapkamers zijn gecreëerd. Gebruik ze allemaal als slaapkamer of richt een fijne werkkamer in, aan jou de keus.

De woning is zeer geschikt voor gezinnen en is gelegen in een vriendelijk opgezette wijk met kinderopvang en een goede basisschool om de hoek. Ben je geïnteresseerd? Neem dan snel contact op met ons kantoor. Wij laten je de woning graag zien.

Bijzonderheden:
- Energielabel A;
- 5 slaapkamers;
- Tuin op het zuiden;
- Eigen oprit en garage;
- Nabij NS-station.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Haverkamplaan 28 in Uitgeest.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 675.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2005

Woonoppervlakte:

138 m2

Perceeloppervlakte:

225 m2

Inhoud:

547 m3