fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Han Tromplaan 18

€ 450.000,-

Beverwijk

Kosten koper

Ruime aangebouwde tussenwoning met 4 slaapkamers

In de mooie wijk Broekpolder hebben wij deze fijne tussenwoning te koop staan met een heerlijke tuin en maar liefst 4 slaapkamers en nog een extra werkkamer op zolder. De tuin is gelegen op het zuidwesten en heeft een mooie veranda. De woning is volledig geïsoleerd en heeft energielabel A, lage energielasten dus! De woning is op fietsafstand van zowel het NS-station, winkelcentrum Marlo en het centrum van Beverwijk. Parkeren kan vrij voor de deur in deze kindvriendelijke wijk. Kom jij kijken?

Via de voorentree kom je in de hal met toegang tot het toilet, de meterkast, de trapopgang en de woonkamer. De woonkamer heeft grote raampartijen aan de achterzijde met openslaande deuren naar de tuin toe. Aan de voorzijde is de luxe keuken met inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en vriezer. Verder is er nog een handige trapkast, ideaal voor het opslaan van de huishoudelijke spullen. Kortom een fijne woonkamer met een nette PVC-vloer met vloerverwarming.

Vanuit de overloop zijn de drie slaapkamers op de eerste verdieping te betreden. De slaapkamers zijn van goed formaat en er ligt een nette laminaatvloer. De badkamer is volledig betegelt met een douchecabine, toilet en wastafelmeubel.

De grote zolder heeft dankzij de nieuw geplaatste dakkapel aan de achterzijde, genoeg ruimte om dit in te delen als slaapkamer én werkkamer. De tussenwand is al geplaatst, enkel alleen de afwerking nog. Op de overloop staan de wasmachine en droger opgesteld, kortom deze woning is ideaal voor een wat groter gezin.

De tuin is 16 meter diep met een heerlijke veranda met berging aan de achterzijde. Gelegen op het zuidwesten kun je hier op een zomerse dag vrijwel de hele dag genieten van de zon. Door de zonwering aan de achterzijde van de woning komt er minder warmte binnen in de zomer waardoor het heerlijk koel blijft in de woning.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 112 m²;
- 4 slaapkamers;
- Instap klaar;
- Energielabel A;
- Kind vriendelijke buurt;
- Netjes aangelegde tuin op het zuidwesten;
- Oplevering in overleg;
- Notariskeuze aan koper, mits in omgeving Beverwijk

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 99

1941 EG Beverwijk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Han Tromplaan 18 in Beverwijk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 450.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht_onder_voorbehoud

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2012

Woonoppervlakte:

112 m2

Perceeloppervlakte:

145 m2

Inhoud:

374 m3