fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Geesterweg 137

€ 530.000,-

Uitgeest

Kosten koper

Fijne twee-onder-één-kapwoning met kantoor aan huis!

Deze uitstekend onderhouden 2/1 kapper is gelegen op een ruim perceel van 251 m2, en biedt een ideale combinatie van wonen en werken aan huis.

Het huis is uitgebouwd aan zowel de zijkant als de achterkant, wat resulteert in extra ruimte en functionaliteit. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime woonkamer, compleet met een gezellige houtkachel die nog dagelijks wordt gebruikt. De eetkamer aan de voorzijde van de woning biedt voldoende plaats voor acht personen, perfect voor gezellige diners.

De keuken is verbonden met een ruime bijkeuken waar onder andere de fietsen worden geplaatst. Het bijgebouw wordt momenteel gebruikt als kantoor, maar is ook ideaal geschikt voor een praktijkruimte aan huis. Dit bijgebouw is volledig geïsoleerd, voorzien van airconditioning en biedt talloze mogelijkheden voor flexibel gebruik.

Met momenteel drie slaapkamers, bestaat er ook nog de mogelijkheid om eenvoudig vijf slaapkamers te creëren, waardoor deze woning perfect is voor gezinnen van elke grootte. De badkamer is eenvoudig maar gebruiksvriendelijk. Het toilet op de overloop is separaat. 

Geniet van het balkon aan de voorzijde op de eerste verdieping, perfect gelegen op het westen voor prachtige zonsondergangen, of ontspan in de royale achtertuin op het oosten.

Met 14 zonnepanelen en parkeren op eigen oprit is comfort en gemak gegarandeerd. Bovendien biedt de centrale ligging nabij uitvalswegen naar grote steden en op loopafstand van zowel het NS-station als busstation ultieme mobiliteit voor mensen die veel onderweg zijn. Wij zijn alvast enthousiast, maak snel een afspraak en we laten je de woning graag in het echt zien! 

Bijzonderheden: 
- Energielabel C;
- 14 zonnepanelen in eigendom;
- Keurig bewoond;
- Kantoor of praktijkruimte aan huis in bijgebouw;
- Houtkachel aanwezig;
- Dakisolatie, dubbelglas en vloerisolatie;
- Eigen oprit; 
- Centrale locatie.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Uitgeest

Middelweg 71

1911 EB Uitgeest

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Geesterweg 137 in Uitgeest.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 530.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1961

Woonoppervlakte:

140 m2

Perceeloppervlakte:

251 m2

Inhoud:

450 m3