fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Eisenhowerstraat 194

€ 320.000,-

Egmond aan zee

Kosten koper

Instap klaar appartement op 200 meter van het strand

Deze instapklare woning biedt de perfecte kans om op een steenworp afstand van het strand te wonen! Gelegen aan de Eisenhowerstraat, bevindt zich dit buitenkansje. Het strand nodigt uit tot ontspannen wandelingen langs de kustlijn en heerlijke momenten van bezinning met een kopje koffie in de hand. En alsof dat nog niet genoeg is, ligt het bruisende centrum met gezellige horecagelegenheden en leuke winkels ook binnen handbereik.

Dit goed onderhouden appartement onderging een volledige renovatie in 2022. De woning is toen voorzien van een nieuwe keuken, badkamer, toilet, vloer en strak gestukte wanden! Verder beschikt het over een berging op de begane grond van het complex, een eigen parkeerplek voor de deur en een balkon met prachtig uitzicht. Het complex heeft een centrale entree en is voorzien van een lift. Het appartement is gelegen op de vierde etage met weids uitzicht.

Bij binnenkomst kom je in de hal, die in 2022 is opgebroken om meer ruimte te creëren in de woonkamer. Vanuit de hal word je verwelkomd door natuurlijk licht dat door de vele ramen de woonkamer binnenstroomt, met uitzicht op de vuurtoren en bovendien is dit het enige appartement met een glimp van de zee. In alle woonvertrekken ligt een laminaatvloer en de nette open keuken heeft een houten keukenblad en inbouwapparatuur. Daarnaast beschikt het appartement over een moderne badkamer met wasmachineaansluiting, een apart toilet en een ruime slaapkamer.

Vanuit de woonkamer stap je het balkon op, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht over de duinen. Het balkon is op het oosten gelegen, perfect om te genieten van de eerste zonnestralen in de ochtend.

Verkoper vertelt: "Een heerlijk appartement waar het voelt alsof je elke dag op vakantie bent."

Bijzonderheden:
- GEBRUIK ALS TWEEDE WONING/RECREATIEWONING NIET TOEGESTAAN;
- Vlakbij het strand, met zeezicht;
- 2022 volledig gerenoveerd;
- Eigen parkeerplaats;
- Berging.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Eisenhowerstraat 194 in Egmond aan zee.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 320.000,- Kosten koper

Soort appartement:

Portiekflat

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1980

Woonoppervlakte:

52 m2

Inhoud:

174 m3