fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Driedistel 46

€ 475.000,-

Heemskerk

Kosten koper

Tussenwoning met voordelen

Als we toch vaker echte zomers meemaken, dan trekt u met deze tussenwoning volop profijt van het buitenleven. Beneden op het terras in de achtertuin, of anders wel boven, dankzij het riante dakterras op de zolderverdieping. Allebei op het zuidwesten, allicht!

Bewonderenswaardig vinden wij het als bewoners hun bezit zo’n draai kunnen geven dat deze uitstijgt boven het gemiddelde. Dat vergt talent. Neem dit onderkomen in de wijk Commandeurs. Op het eerste gezicht een reguliere tussenwoning. Totdat je binnen bent in dit fijne huis.

Binnen wachten je vele andere verrassingen. De woning is overal perfect afgewerkt. Nette muren en een mooie grindvloer in de woonkamer, fraaie hoekkeuken met inbouwapparatuur en een barretje. Via de deur in de woonkamer kom je in de eerder genoemde achtertuin.
Ook op de verdiepingen is alles tot in de puntjes verzorgd met op de 1e verdieping, 3 slaapkamers en een grote badkamer. De badkamer heeft een mooie tegel en een heerlijke inloopdouche, hangend toilet en een luxe wastafelmeubel.
Het is nog al 'ns een sluitstuk, maar hier is de zolder (2e verdieping) ook helemaal af inclusief het grote dakterras.
De ruime voorzolder is een kamer op zich en nu in gebruik als kleedkamer en waskamer. Via de dubbele deuren kom je in de ruime ouderslaapkamer die aan twee kanten lichtinval heeft door de grote raampartijen en een airconditioning heeft. Altijd fijn voor de warmere dagen!

De vliering ten slotte biedt een zee aan bergruimte.
Een inpandige berging completeert deze zonnige woning aan een autoloze straat en in een beschutte wijk.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vindt u ook op Funda.
NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Heemskerk

Burgemeester Nielenplein 6 B

1961 NV Heemskerk

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Driedistel 46 in Heemskerk.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 475.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1988

Woonoppervlakte:

151 m2

Perceeloppervlakte:

132 m2

Inhoud:

534 m3