fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Delftlaan 48

€ 385.000,-

Assendelft

Kosten koper

Hoekwoning met riante tuin gelegen in gewilde buurt

Gelegen in een leuke kindvriendelijke wijk met diverse plantsoenen en speelgelegenheid én dichtbij sportverenigingen en de dorpskern van Assendelft. Bent u een fervent wandelaar of hardloper dan woont u hier prachtig en loopt u zo over de brug de polder in met zijn mooie riviertje De Delft. Het is een rivier maar eigenlijk noemt men dit een typisch polderwater.

De woning verkeert in een goede staat, is voorzien van drie slaapkamers en door de hoekligging heeft u de beschikking over een enorme zij- en achtertuin waar u dus op elk moment van de dag van de zon kunt genieten.
Achter in de tuin staat de vrijstaande stenen berging.

Via de entree komt u in de hal die toegang biedt tot de trapopgang, trapkast, het toilet en de woonkamer. De woonkamer is een sfeervolle doorzon-woonkamer met opmerkelijk veel lichtinval door de grote ramen aan de voor- en achterzijde. De wanden en het plafond zijn strak afgewerkt en op de vloer ligt een laminaat in houtlook. De dichte landelijke roomwitte keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur t.w. een koelkast combi magnetron, gaskookplaat en afzuigkap. En via de deur in de keuken en in de woonkamer is de achtertuin toegankelijk.

Vanuit de entree neemt u de vaste trap en komt u op de overloop van de 1e verdieping. Hier vindt u een berging en de al eerder genoemde drie slaapkamers waarvan één met balkon. Deze is gelegen aan de voorzijde van de woning. Aan kastruimte geen gebrek doordat twee slaapkamers een ingebouwde kast hebben. De badkamer/badcel ligt ook op deze verdieping.

De zolder/ tweede verdieping is nu te bereiken met een vlizotrap. Door een vaste trap naar zolder te realiseren en deze te voorzien van een nokverhoging kunnen hier nog gemakkelijk 1 of 2 extra slaapkamers gecreëerd worden. Door op de 1e verdieping een slaapkamer op te offeren als badkamer, kan deze vergroot worden. Kortom, uitbouwopties genoeg.

De uitvalswegen naar Amsterdam, Alkmaar en Haarlem zijn gemakkelijk te bereiken. Het treinstation van Krommenie-Assendelft is op zo’n 15 minuten fietsafstand en bushaltes richting Zaandam zijn op loopafstand.

Bijzonderheden:
-gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk
-vanuit de tuin, steek je het bruggetje over van De Delft, en ben je in de polder
-Ruim perceel van 234 m²
-Door plaatsen nokverhoging is een volwaardige 2e verdieping te realiseren
-Diverse uitbouwmogelijkheden door de breedte van de kavel en hoekligging
-Ruime berging in de achtertuin en brede poortdeur.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Heemskerk

Burgemeester Nielenplein 6 B

1961 NV Heemskerk

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Delftlaan 48 in Assendelft.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 385.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1961

Woonoppervlakte:

76 m2

Perceeloppervlakte:

171 m2

Inhoud:

292 m3