fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

De Olvendijk 55

€ 395.000,-

Heiloo

Kosten koper

UNIEKE MAISONNETTE IN PRACHTIG RIJKSMONUMENT

Dit fraaie hoek appartement is gelegen op de tweede verdieping van het monumentale pand "Cornelius" op Landgoed Willibrordus. Het pand is oorspronkelijk gebouwd in de jaren 30, maar in 2007 volledig gerenoveerd. Bij binnenkomst word je begroet door de hoge plafonds en grote raampartijen die de ruimtes overspoelen met natuurlijk licht. De authentieke draagbalken in het pand geven het historische karakter weer en zorgen voor een sfeervolle ruimtelijke werking.

Dit prachtige 2-kamer appartement was ooit een 3-kamer appartement, wat heeft geleid tot royale leefruimtes met een moderne uitstraling. De ruime living is een heerlijke plek in het huis, voorzien van een fijne zitruimte. Naast de open keuken is er meer dan voldoende plek voor een grote eettafel waar je in alle gezelligheid kunt ontbijten of dineren. In de punt van het appartement kun je bij de openslaande ramen een aangenaam zithoekje creëren. Met een kop koffie en een goed boek, geniet je hier volop van het zonnetje en het prachtige uitzicht. De gehele beneden verdieping is tevens voorzien een mooie Hongaarse punt laminaatvloer.

De bovenverdieping heeft een speelse inrichting met een moderne badkamer en een hoofdslaapkamer. Vanuit het grote dakraam heb je hier fantastisch uitzicht over de groene tuin en omgeving. Op de overloop is ruimte voor een lekkere werkplek en via de vaste trap bereik je de knusse vide met extra slaapgelegenheid. In deze vide is een dakraam gepland, goedgekeurd door de VVE. Dit zorgt straks voor een slaap- en werkplek met natuurlijke lichtinval.

Bij het appartement hoort een vrijstaande, houten privé berging. Tevens mag vrij gebruik worden gemaakt van de fietsenstalling onder het gebouw. Verder tref je in het complex een centraal gelegen entree met brievenbussen en de deur naar de hal met het fraaie trappenhuis en de lift. De gemeenschappelijke tuin (op het zuiden en ca. 3000 m²) is voorzien van volwassen groen, net als de parkachtige omgeving. Deze tuin bevindt zich achter het pand en is ruim en goed onderhouden. Je kunt er in alle rust genieten van de omgeving, het onderhoud word voor je gedaan! Het complex ligt vlakbij uitvalswegen, winkels en het NS-station.

"Een groot pluspunt van dit appartement is de trap naast de voordeur die je direct naar de tuin leidt. Je hoeft dus niet met de lift of om via het grote trappenhuis, het heerlijke buitenterras is binnen handbereik, aldus de huidige bewoners."

Dit is jouw kans om in een historisch stukje Heiloo te wonen met modern comfort.
Maak snel een afspraak met ons kantoor en maak van deze bijzondere plek jouw thuis in Heiloo.

Bijzonderheden:
- Unieke maisonnette in monumentaal pand;
- Uitstekend onderhouden;
- Gehele pand zomer 2023 geschilderd;
- Lift;
- Groene en bosrijke omgeving;
- Moderne uitstraling;
- Extra dakraam goedgekeurd door VVE;
- Royale gezamenlijke tuin op het zuiden;
- Eigen berging;
- Nabij diverse voorzieningen;
- Servicekosten € 320,48,- p/m.

Servicekosten à € 320,48,- per maand bestaan o.a. uit:
- Berging en lift;
- Opstal-, glas- en brandverzekering;
- Reservering groot onderhoud;
- Klein dagelijks onderhoud;
- Schoonmaakkosten algemene ruimtes;
- Kosten administrateur;
- Kosten CV-onderhoud;
Daarnaast betaalt u een voorschot voor warm water/ verwarming. Dit wordt eens per jaar verrekend.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vindt u ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor De Olvendijk 55 in Heiloo.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 395.000,- Kosten koper

Soort appartement:

Maisonnette

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2007

Woonoppervlakte:

99 m2

Inhoud:

414 m3