fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

De Kuil 9

€ 885.000,-

Uitgeest

Kosten koper

Geschakelde villa met garage en zonnige tuin

Welkom bij deze schitterende geschakelde villa op een van de meest gewilde locaties in Uitgeest: De Kuil 9. Deze ruime en stijlvolle woning biedt alle mogelijkheden voor een modern gezinsleven. Het beschikt over luxe voorzieningen, veelzijdige ruimtes, een garage en een fraai aangelegde tuin op het zuidoosten. De centraal gelegen woning bevindt zich nabij het centrum van Uitgeest, het NS-station en verschillende sportgelegenheden.

Bij binnenkomst tref je een ruime entree die je naar de woonkamer brengt. Hier word je als het ware naar binnen getrokken in de ruimtelijke living met geweldige lichtinval door de brede pui en twee lichtkoepels in de uitbouw. De luxe woonkeuken is in het hart van de woning en is van alle gemakken voorzien. Aan de voorzijde is de comfortabele woonkamer. De begane grond is voorzien van vloerverwarming en airconditioning. Het kantoor op de begane grond biedt een ideale ruimte voor werken aan huis.

Op de eerste verdieping, waar eveneens airconditioning is, tref je vier riante slaapkamers. Eén slaapkamer heeft toegang tot het dakterras. De moderne badkamer is voorzien van alle comfort, met een inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet. Via de vaste trap kom je op de tweede verdieping die is voorzien van een royale dakkapel en is omgetoverd tot een vijfde royale slaapkamer met een cinewal en gezellige haard.

Geniet van de rustige besloten en fraai aangelegde tuin, waar je na een drukke dag heerlijk kunt ontspannen. Of je nu een barbecue organiseert of gewoon rustig wil zitten met een goed boek, de buitenruimte van deze villa biedt eindeloze mogelijkheden.

De ligging in het dorp is ideaal. Rustig maar nabij het centrum en sportvelden met alle voorzieningen binnen handbereik. Uitgeest biedt een sfeervolle omgeving met prachtige natuur en uitstekende verbindingen naar stedelijke centra.

Ben jij geïnteresseerd en wil je de woning graag bezichtigen, neem dan snel contact op met ons kantoor, wij laten je de woning graag zien.

Bijzonderheden:
- eigen oprit en garage;
- 6 slaapkamers;
- 14 zonnepanelen;
- airconditioning op alle verdiepingen;
- rustige omgeving in centrum van Uitgeest.

Interesse in dit huis? Schakel direct een eigen NVM-aankoopmakelaar in. De NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor De Kuil 9 in Uitgeest.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 885.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Villa

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1974

Woonoppervlakte:

221 m2

Perceeloppervlakte:

426 m2

Inhoud:

830 m3