fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

De Juffer 18

€ 400.000,-

Uitgeest

Kosten koper

Nette tussenwoning met 4 slaapkamers

Op loopafstand van het NS-station van Uitgeest en de Albert Heijn mogen wij deze eengezinswoning aanbieden met maar liefst vier slaapkamers. Een groot voordeel van deze woning is de heerlijke tuin gelegen op het westen, genieten in de zomer die er aan komt!

Via de hal/entree kun je naar het toilet, de meterkast, trapopgang en de woonkamer. De L-vormige woonkamer met de keuken aan de voorzijde en het zitgedeelte aan de achterzijde. Op de vloer ligt een nette laminaat vloer en door de grote raampartijen komt er voldoende daglicht binnen. De ruime keuken aan de voorzijde heeft een schiereiland en voldoende opbergruimte.

De eerste verdieping heeft drie slaapkamers waarbij de slaapkamers aan de achterzijde een schuin dak hebben met dakraam. De slaapkamer aan de voorzijde heeft rechte wanden en zou ideaal zijn als kasten kamer, werkruimte of extra slaapkamer. Vanuit de overloop is ook de badkamer te bereiken die recent is vernieuwd. De badkamer heeft een douche, wastafelmeubel en hangend toilet.

Op zolder is de vierde lichte slaapkamer met groot dakraam. De voorzolder staat de wasmachine en droger en hangt de Cv-ketel.

De heerlijke tuin is gelegen op het westen waar je dus kunt genieten van de middag en avondzon op de zomerse dagen. De tuin is grotendeels bestraat en achterin de tuin staat een houten schuur. Het is mogelijk om achterom te komen en verder is er een speeltuintje voor de deur. De Albert Heijn is op nog geen één minuut loop afstand en tevens het NS-treinstation. Ideaal als je dus in de randstad werkt en naar werk gaat met de trein.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1991;
- Energielabel C;
- 4 slaapkamers;
- Vernieuwde badkamer en sanitair;
- Goede locatie nabij het station van Uitgeest;
- Parkeren kan voor de deur.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Uitgeest

Middelweg 71

1911 EB Uitgeest

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor De Juffer 18 in Uitgeest.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 400.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1991

Woonoppervlakte:

98 m2

Perceeloppervlakte:

118 m2

Inhoud:

337 m3