fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

De Hoop 2 F

€ 325.000,-

Uitgeest

Kosten koper

OPEN HUIS DINSDAG 30 APRIL VAN 18:00 tot 20:00 UUR.

Ruim driekamerappartement in Uitgeest!

Gelegen op de bovenste etage van het kleinschalige appartementencomplex hebben we een heel fijn appartement beschikbaar. Het appartement is voorzien van twee slaapkamers en een balkon. Daarnaast wordt het complex keurig onderhouden door de actieve VvE. Er is een lift aanwezig in het complex.

Op de begane grond tref je het bellentableau aan met intercominstallatie, de brievenbussen en centrale hal, vanaf hier is de berging ook te bereiken. De trap of lift brengt je naar de tweede verdieping van het complex.
In de hal tref je het aparte toilet met fonteintje, en heb je toegang tot de woonkamer. Een heerlijk lichte ruimte met een smaakvolle open keuken, beide voorzien van een mooie houten vloer. De keuken beschikt over inbouwapparatuur en heeft vanwege de dubbele ramen veel lichtinval en een leuk uitzicht. De woonkamer biedt toegang tot de badkamer en twee ruime slaapkamers. Eén van deze slaapkamers beschikt over een grote schuifpui die leidt naar het balkon op het zuidwesten, waar je vanaf 's middags 12 uur tot laat in de avond van de zon kunt genieten tijdens de zomer. De badkamer is uitgerust met een ligbad/douchecombinatie, dubbele wastafel, designradiator, aansluiting voor wasmachine en droger en inbouwkast met CV ketel.

Het complex staat in de kindvriendelijke wijk “De Kleis”. Je loopt vanaf het appartement zo naar de supermarkt, het NS-station en diverse scholen in de buurt. Ook de sportvelden, zwembad, recreatiegebied, de jachthavens van Uitgeest zijn op korte afstand te bereiken.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1999;
- Energielabel B;
- Lift aanwezig;
- Genoeg parkeermogelijkheid rondom het complex;
- VvE bijdrage: €159,- per maand;
- Balkon op het zuidwesten;
- Centrale ligging t.o.v. NS-station.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Uitgeest

Middelweg 71

1911 EB Uitgeest

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor De Hoop 2 in Uitgeest.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 325.000,- Kosten koper

Soort appartement:

Bovenwoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1999

Woonoppervlakte:

74 m2

Inhoud:

272 m3