fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

De Bloemen 45

€ 385.000,-

Castricum

Kosten koper

De woning zal verkocht worden per inschrijving, welke sluit op vrijdag 8 maart om 14.00 uur.

Tussenwoning in de bloemenbuurt

Deze woning ligt op een centrale locatie in Castricum nabij winkels en scholen. Aan zowel de voorzijde als de achterzijde is een diepe tuin aanwezig. Een groot voordeel is dat de woning niet direct aan de weg ligt, maar wordt afgescheiden door een brede groenstrook. De woning is voorzien van betonvloeren over drie verdiepingen, volledig geïsoleerd en op het dak liggen 8 zonnepanelen. Geen wonder dat de woning is voorzien van energielabel B.

Je komt binnen in de hal met meterkast, toilet, bergruimte onder de trap en toegang tot de woonkamer. Een ruime en lichte woonkamer, volledig voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas. De keuken is nu nog afgescheiden door een muur, welke eventueel weg kan. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar met hier aansluitingen voor de wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken kun je naar de tuin en naar de berging aansluitend. De tuin heeft een ligging op het noorden maar dankzij de lengte heb je ook in deze tuin gewoon zon in de zomer.

Op de eerste verdieping zijn drie grote slaapkamers aanwezig en ook de badkamer is van ruim formaat. Deze laatste verdient wat modernisering. De vaste trap brengt je naar de tweede verdieping met een ruime voorzolder, voorzien van de c.v. ketel. Daarnaast is hier nog een ruime vierde slaapkamer te vinden.

Bijzonderheden:
Het perceel dient nog kadastraal gesplitst te worden. De kosten hiervan bedragen ca. € 475,- en komen voor rekening van koper. Verkoper zal zorg dragen voor de daadwerkelijke splitsing. Middels een NVM koopovereenkomst waarbij diverse clausules van toepassing zullen zijn, vraag de makelaar voor meer info en wordt verteld tijdens de bezichtiging.

Er is een projectnotaris van toepassing, de overdracht dient plaats te vinden bij Notariskantoor Lautenbach of Actus Notarissen.

Overige informatie:
- Gehele woning voorzien van kunststof kozijnen;
- 8 zonnepanelen aanwezig;
- Basisscholen en middelbare scholen op loopafstand;
- Sleuteloverdracht op korte termijn mogelijk;
- Dorpscentrum en winkelcentrum beide op loopafstand.

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor De Bloemen 45 in Castricum.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 385.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Verkocht

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1974

Woonoppervlakte:

126 m2

Perceeloppervlakte:

6501 m2

Inhoud:

443 m3