fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

De Blinkenlaan 5

€ 1.025.000,-

Heiloo

Kosten koper

Levensloopbestendig wonen in het Blockhovepark

Midden in het groen in het Blockhovepark staat deze vrijstaande woning met vier slaapkamers op een ruim perceel van 929 m2. Dat het fijn wonen is in deze laan, blijkt uit het feit dat hier maar zelden huizen te koop komen. Dit prachtige deel van Heiloo staat bekend om zijn groene, ruime opzet en om de rust die daarmee gepaard gaat. Het prachtige straatbeeld wordt bepaald door het volwassen groen in de wijk en de brede lanen.

De entree kenmerkt zich door het prachtige trappenhuis. Dit is het hart van het huis vanwaar je alle ruimtes kunt bereiken. De tuingerichte living omarmt je in zowel de winter, knus rond de haard, als in de zomer. Dan wandel je zo via de openslaande deuren de tuin in. De aangrenzende keuken zou ook een royale woonkeuken kunnen worden door de muur weg te halen. De bijkeuken voorziet in voorraadruimte en hier is ook de wasmachine aansluiting.
Op de begane grond bevindt zich ook de badkamer (2014) en een royale slaapkamer. De eerste verdieping voorziet in nog drie slaapkamers.

De charme van dit huis is onmiskenbaar en met enige modernisering maak je hiervan een toekomstbestendig paradijs, waar je nooit meer weg hoeft. Kinderen groeien hier op met ruimte en groen en toch het stadsleven dichtbij. Uitvalswegen, bos en duin, strand, NS station; noem het en het is in de buurt. Je fietst vanuit de woning in amper 7 minuten naar het gezellige centrum van zowel Heiloo als Alkmaar.

Verkoper vertelt: "We hebben een hele fijne tijd op De Blinkenlaan gehad. Een fijn huis met veel unieke, originele details, en een fijne, zonnige tuin met veel terras en privé. Ik hoop dat de volgende bewoners er net zo van zullen genieten!"

Is dit het droomhuis waar je op hebt gewacht? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

Bijzonderheden:
- Levensloopbestendige woning Blockhovepark;
- 4 slaapkamers;
- 10 zonnepanelen (2018);
- Perceel: 929 m2;
- Fietsafstand van het centrum van Heiloo en Alkmaar.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor De Blinkenlaan 5 in Heiloo.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 1.025.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Villa

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1941

Woonoppervlakte:

137 m2

Perceeloppervlakte:

929 m2

Inhoud:

554 m3