fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

C.F. Smeetslaan 108

€ 278.500,-

Castricum

Kosten koper

Dit is je kans op een instapklaar appartement in Castricum!

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het complex De Weere, in het centrum van Castricum. Met een balkon op het zuidwesten kun je hier komende zomer al heerlijk genieten van een drankje in de zon! Het complex ligt op korte afstand van winkelcentrum 'Geesterduin' en het dorpscentrum van Castricum. Binnen 5 minuten bereik je met de fiets het NS station en even doortrappen en je staat met je voeten in het zand op het strand van Castricum.

Op de begane grond zijn meerdere entrees, hier tref je de brievenbussen, bellentableau en toegang tot de lift. Daarnaast beschikt het appartement over een berging die via de begane grond te bereiken is.

Met de trap of de lift ga je naar de tweede verdieping. In de hal zijn de meterkast, toilet en badkamer te vinden. Daarnaast heb je toegang tot de slaapkamer en uiteraard de woonkamer. Een lichte woonkamer met open keuken. De deur geeft je toegang tot het zonnige balkon op het zuidwesten.

De VvE is bezig met een verduurzamingsproject voor de appartementen. Ook zijn vorig jaar de balkons volledig gerestaureerd. Het is altijd goed om te weten dat er een gezonde en actieve VvE aanwezig is.

Bijzonderheden:
- Centraal gelegen appartementencomplex met meerdere liften;
- Ruim balkon op het zuidwesten;
- Ruime berging op begane grond;
- Servicekosten van € 199,- per maand;
- Voorschot á € 100,- stookkosten;
- Voldoende parkeergelegenheid.

Interesse in dit appartement? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten!

Lees meer +

Teer Castricum

Dorpsstraat 62A

1901 EM Castricum

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor C.F. Smeetslaan 108 in Castricum.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 278.500,- Kosten koper

Soort appartement:

Galerijflat

Status:

Onder_bod

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1974

Woonoppervlakte:

58 m2

Inhoud:

195 m3