fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Bogerdlaan 23

€ 1.265.000,-

Limmen

Kosten koper

Statig herenhuis, geheel gemoderniseerd, aan de rand van Limmen.

Welkom in dit vrijstaande herenhuis uit 1910, gelegen aan de groene rand van Limmen. Dit prachtige huis met een woonoppervlakte van 230 m² is doordrenkt met geschiedenis en charme, en biedt een perfecte balans tussen klassieke elegantie en moderne luxe. Met onder meer vijf royale slaapkamers, een eigentijdse keuken en badkamer, vloerverwarming en een zorgvuldig aangelegde tuin, heeft dit huis ontzettend veel te bieden.

De woning kun je betreden door de prachtige voordeur, precies in het midden van de karakteristieke voorgevel gelegen. Maar, in Limmen komt men achterom. En dat is hier ook geen straf, via de fraaie bijkeuken waar je alle praktische zaken perfect kunt opbergen.

De ruime woonkamer is voorzien van een stenen vloer met vloerverwarming. Natuurlijk hebben de ramen roeden, zoals het bouwjaar betaamt. Maar dan wel in hedendaagse HR++ uitvoering. De living heeft veel zitruimte en privacy, dankzij het groen in de voortuin. De living gaat over in de royale eethoek en luxe open keuken. Via twee paar openslaande deuren betreed je de tuin waar je kunt kiezen uit diverse zitjes.

Op de begane grond bevindt zich nog een voorkamer, in te vullen naar behoefte; een aparte tv kamer, speelkamer, werkkamer? Kies maar. De afgesloten trap brengt je naar de eerste verdieping, alwaar zich 3 uitstekende slaapkamers bevinden. De hoofd slaapkamer heeft tevens een aangrenzende inloopkast en toegang tot de moderne, stijlvolle badkamer.

Ook de tweede verdieping stelt niet teleur met nog eens twee fijne slaapkamers en een ruime overloop met bergruimte. Perfect voor een groot gezin of liefhebbers van hobby- en leefruimte.

De tuin, liefdevol ontworpen en onderhouden, omsluit naadloos de woning. De symmetrische opgang naar de deur past geheel in de stijl van toen. Aan de ene zijde van de woning is een oprit met ruimschoots parkeerruimte, en de andere zijde een fraaie tuin. Hier zijn ook de sfeervolle tuinveranda en de grote schuur te vinden. Aan de achterzijde zijn nog meerdere knusse zitjes gecreëerd. Alles wat je je maar wensen kunt van een tuin!

Dit vrijstaande herenhuis is niet zomaar een huis maar nogal uniek dankzij de klassieke uitstraling maar het comfort van nieuwbouw. Hier kun je jarenlang zorgeloos genieten van het goede leven en herinneringen maken.
Mis deze unieke kans niet om de trotse eigenaar te worden van dit prachtige herenhuis aan de rand van het mooie dorp Limmen.

Bijzonderheden;
- Uitstekend onderhouden en gemoderniseerd;
- Geheel geïsoleerd;
- Voorzien van HR++ glas;
- 16 zonnepanelen;
- Energielabel B;
- 5 slaapkamers;
- Luxe keuken en badkamer;
- Klassieke bouwstijl uit 1910;
- Moderne afwerking binnen;
- Parkeren op eigen oprit;
- Grote schuur (30m2) voorzien van elektra en water;
- Goed uitgeruste bijkeuken;
- Fraai aangelegde tuin;
- Luxe tuinveranda.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vindt u ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Bogerdlaan 23 in Limmen.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 1.265.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Herenhuis

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1910

Woonoppervlakte:

230 m2

Perceeloppervlakte:

428 m2

Inhoud:

688 m3