fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Bergeonstraat 29

€ 625.000,-

Heiloo

Kosten koper

Nette twee-onder-een-kapwoning op ruim hoek perceel

Deze charmante twee-onder-een-kapwoning, gelegen aan de Bergeonstraat, is goed onderhouden en heeft een uitbreiding aan de achterkant. De woning is grotendeels verduurzaamd en beschikt over 7 zonnepanelen. Recentelijk zijn de keuken en badkamer vernieuwd, wat zorgt voor eigentijds comfort. Met een royaal perceel van 334m2 biedt het huis veel ruimte om heerlijk buiten te genieten. De Bergeonstraat staat bekend als een van de meest aantrekkelijke straten in Heiloo vanwege de rustige, groene omgeving en de nabijheid van alle voorzieningen die het wonen in Heiloo zo plezierig maken.

Bij binnenkomst in de woning word je vriendelijk verwelkomd door de lichte en ruime ontvangsthal. In de woonruimte komen vervolgens klassieke en moderne elementen samen. De lichte woonkamer die is voorzien van klassiek visgraat parket, een moderne keuken en een eetkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. De moderne keuken is in 2018 vernieuwd en heeft een prachtig composiet keukenblad. Deze keuken is verder uitgerust met een quooker, combioven, vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat en een RVS afzuigkap. Van de ruimte die nu eetkamer is, kun je natuurlijk ook een werkruimte maken. Vanuit deze ruimte leiden de openslaande deuren je naar het zonneterras.
De naastgelegen bijkeuken voorziet in bergruimte en de wasmachineaansluiting.
In de tuin is een royale berging aanwezig, ook bereikbaar via de achterom.

Via de vaste trap bereik je de eerste verdieping van de woning, die is voorzien van drie fijne slaapkamers en een moderne, nieuwe badkamer. De slaapkamers bieden voldoende ruimte voor een gezin of eventuele gasten. De badkamer onderging een complete renovatie in 2020 en kenmerkt zich door een beton ciré gietvloerafwerking. Deze ruimte is uitgerust met een wastafel, inloopdouche, toilet en een designradiator.
Bovendien biedt de zeer ruimte vliering, bereikbaar via een vlizotrap, extra opslagruimte voor diverse spullen. Met het plaatsen van een vaste trap en dakkapel, is hier uitbreiding van het aantal slaapkamers eenvoudig mogelijk.

Verkoper vertelt: “Deze hoekwoning heeft een heerlijke licht inval van de eerste tot de laatste zonnestraal. Maar biedt ook veel vrijheid door de ruime omliggende tuin. Wij hebben hier altijd heel erg van genoten."

Is deze twee-onder-een-kapwoning helemaal wat jij zoekt? Maakt dan snel een afspraak met ons kantoor, wij laten je de woning graag zien.

Bijzonderheden:
- Moderne badkamer en keuken;
- Ruim perceel van 334 m2;
- 3 slaapkamers;
- Zonnepanelen en airconditioning;
- Muur-, dak- en vloerisolatie.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Bergeonstraat 29 in Heiloo.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 625.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Eengezinswoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1955

Woonoppervlakte:

94 m2

Perceeloppervlakte:

334 m2

Inhoud:

383 m3